tisdag 12 januari 2016

Handtag kök 60tal

Emaljerad ugn i femtiotalskök Ärtgröna handfat i funkisbadrum Blandare från Vola. På - talet lugnade vi ner oss lite, stramade upp stilen med beigerutiga tapeter,. Dörrhandtag och knoppar gjordes ofta helt i plast, en del minns kanske de . Kökshandtag i gammal stil hittar du här.


Knoppar, skålhandtag , byglar mm.

Skålhandtag i antik mässing. Så behöver det inte vara, antika kökshandtag som vi saluför sträcker sig tillbaka till 50- -70- tal och de material som användes då och lite tidigare. Var kan man hitta kökshandtag , kromade med genomskinlig plastbricka under, förutom de nytillverkade från Lundellamp;Zetterberg? Handtag och knoppar - Tradera.


Jag har st original skåphandtag Stil 5i normalt bruksskick, samt tillhörande utanpåliggande pinngångjärn av kapseltyp och en del stäng- och låsbeslag . Dessa klassiska köksbeslag är fantastiskt fina dessa nyproduceras helt efter den gammla förlagan från talet. Mar Ett modernt och bekvämt kök kan andas svunna tider. Beslagen GREJ i kombination med äldre snabelhandtag , retro bänkskiva och kakelfog i .

Oct Köksinspiration : stilrena funkiskök. Planerar du ett kök i funkisstil? Boet med glasskäppor, funkisblandare, dörrhandtag , dörrknopp och . Något som gör ett fint kök ännu finare är passande kökshandtag. Tillgänglig i olika cc- . Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité.


Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Här är en klassiker i repris från 50- - tal med plastbricka och allt. Billiga byggvaror dagars öppet köp!


Gör en förändring i hemmet med nya handtag. Fyrkantigt handtag för ett bra grepp med ett utförande i krom. Sep Fram mot femtiotalet blev hela snedställda överskåp vanligt, och fram på - talet var det hela raka skåp som gällde. Svensk standard och köken byggdes rymligare och. I vår generation ( -talister) är vi många som faller för kök i den här stilen.


Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Funkis köksluckor till IKEA stommar. Nov Men när vi inreder lantliga kök vill vi helst ha dem sprillans nya.

HTH är först med det handtagslösa köket : Modell VH-är uppbyggt kring. En köksmodell i Natur Ek blir starten för HTH.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg