fredag 15 januari 2016

Putsa fönster växjö

Vi på Städbolaget Sydost utför fönsterputs i Växjö. Med över års erfarenhet av städtjänster kan du tryggt anlita oss som din fönsterputsare! Sverige med kontor i Växjö och.


Vi är experter på att putsa fönster och jobbar med både privatpersoner, . Kontakta oss för mer information om hur vi bäst hjälper dig!

Vi erbjuder fönsterputsning i Växjö , Kronobergs län och Tranås med omnejd. VILKA FÖNSTER KOMMER VI ATT PUTSA ? Vi putsar upp till andra våningen . För en relativt låg kostnad kan ni ha rena fönster året om. Tycker du det låter bra så kan du enkelt kontakta oss . Bottenvåning från 1kr efter RUT-avdrag.


Vi är ett nystartat företag med rötterna i Växjö.

Vi levererar tjänster med hög kvalité till ett småländskt pris! Vi har specialiserat oss på att putsa fönster ! DAGS ATT PUTSA FÖNSTER ? Du kan putsa fönster när det är kallt ute. Behöver ditt företag få sina fönster putsade? Ring om ni vill ha ett samarbete där jag kan putsa fönster vid flyttstä.


Fönsterputs Kronoberg Växjö. Hur lång tid tar det att putsa fönster ? Cleaning Support är ett städföretag med bas i Växjö som utför städning för både privatpersoner och företag. Vi fixar fönsterputs – Vi ser till att dina fönster blir fria från smuts och stänk genom noggrant putsande, så du får tid över till annat. HS har en egen avdelning som arbetar med fönster året om. Avdelningen har egna liftredskap och personalen har mycket stor erfarenhet.


Glöm inte Kronfönsterdagen i Växjö den maj då vi tömmer vår outlet på fyndvaror! Hjälpa till med diverse uppgifter som att putsa fönster , vika handdukar, städa och andra . De kan ofta dela med sig av husmorsknep och goda råd för att dina fönster ska hålla sig. När veteranen kommer till dig för att putsa fönster använder denne de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg