tisdag 12 januari 2016

Trappa balk

Ska du bygga ny trappa , renovera eller byta ut en gammal? Balk i massivt trä eller . Mittbalks- trappa med eksteg och balk i pulverlackerat stål. Vitmålad trappa i klassisk stil. U-balktrappa med svartlackad balk och ek i steg.


Rak trappa i minimalistiskt utförande.

Weland tillverkar även vangstycken av plattstång eller U- balk. På mittvangstycket kan även ett räcke placeras för att få en säker rak trappa när man tar sig upp . Hittar ni en trappa som skulle kunna bli perfekt i just ert hem, så tveka inte att ta kontakt. För att vi ska kunna lämna en offert på er önskade trappa , behöver vi lite.


Offertförfråga på trappa med tillbehör. Underliggande balk (endast vid rak trappa ). Jag vet inte om ni minns det här inlägget från i höstas, men vi går ju i eldstadsfunderingar här hemma. Målsnöret var egentligen jul, men då den ändå kommer .

Rak eller 90-graders vinkel med balk i centrum på steget. Tror att vi bestämt oss för en rak trappa. Då jag surfarde runt fastnade jag för bl. Tricket, är att sätta en enda balk som stöttar trappstegen. Fördelen med en tvåbalkstrappa är att denna trappa kan byggas bra mycket bredare än vad en . Trevligt projekt, singel balk trapp med rostfria räcken i både trapp och ovanför, vi ska även leverera till balkonger utvändigt, även här ska det . Modellserien Optimal balk tolkar nutidens minimalistiska trender utan att göra avkall på funktionalitet eller säkerhet.


Denna trappa har en underliggande . Tät L-trappa med steg i laserad ek, sidovang i vitmålat utförande och. Klicka på den typ av trappa du vill göra en offertförfrågan på. Trappa Zäta med steg i svartlaserad ask. Brobaneplattan uppbäres af tvärgående betonbalkar. Vangstycke: (ej valbart).


Floby rak trappa där räcket är svetsat på vagnstyckena och stegen bultas fast mellan vagnarna. Tillverkas av plattstål, U- balk eller kallformad C-profil. Vi har tillverkat och monterat pelare, balk och trappa till HA Byggs nya kontor, Kv Hyveln, i Höganäs. På Stora Hult i Förslöv har vi tillverkat och monterat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg