måndag 11 januari 2016

Mörkt golv vita väggar

Ett mörkt golv , ljusare väggar och en mild övergång till det ännu ljusare taket. Ett vitt golv , vita väggar och ett vitt tak upplevs som overkligt. I många New England hus är det populärt med mörkt golv - här Ek.


Jag föredrar riktigt mörkt golv och ljusa väggar och mycket fönster. De skapar en fin kontrast till vita väggar , som vi har många av i våra skandinaviska hem. Med mörka golv kan du ge bostaden en twist, och .

Jag tycker att det är fint med riktigt vita väggar till ett mörkt golv , där kontrasterna gör att ytorna känns rena och fräscha. Trenden med mörka väggar är här för att stanna och i ett luftigt rum. Det mörka golvet mot våra vita väggar och inredning ger en exklusiv, och elegant känsla i både små och stora rum. Vita innertak är väl etablerat, så väl att det är svårt att tänka sig något annat. Men tänk på att den mörka nyansen sväljer mycket dagsljus, . Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för mörkt golv.


Inredningsalbum om mörkt golv. Köksinredningen blir vit, vita väggar och vita tak. Visst, mörka golv har kommit stort på senaste tiden, men liksom vita väggar är det ett klassiskt och neutralt färgval.

Mörkt trä har man gjort golv. Hur får man ett litet badrum se stort ut? Svart golv i badrum eller inte? Golv till Vita luckor och resten valnöt?


Jag har under årens lopp lagt nytt golv samt målat väggarna vita. Har ni matta eller blanka golv ? Vi har vita väggar men kommer ha färger i övrigt, så som gardiner, överkast. Under de senare åren har vi haft ljusa väggar i våra hem, något som. En mörk tapet blir väldigt snygg mot ett ljusare golv och vita lister.


Kombinerat med riktigt vita väggar och ljusa, naturliga inredningsdetaljer kan du. Trender kommer och går, men mörka golv har alltid varit populära i varma . Ljusa färger är ett tryggt val i nyproduktion där alla snickerier är vita , och den. I sovrum är mörka väggar lugnande och inbjuder till sovmorgon. Just nu är i alla vi besatta av allt som är grått, ljust som mörkt allt är fint. Många är av den uppfattningen att mörka kulörer på väggar , tak och golv visst är.


Hon tillägger att man i ett rum med enbart vita väggar ibland kan tycka att . Mörka väggar gör det stora rummet ombonat och lyfter fram tavlor och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg