fredag 22 januari 2016

Vvs tätning loctite

För tätning av grova rörgängor. Tätar mot lågt tryck direkt efter ihopmontering av detaljerna. Ersätter lin, pasta och teflonband mm.


Snabbtätande mot låga tryck: . Gas, olja och VVS - tätning.

Sätter ej igen ventiler eller manometrar. För stadsgas, gasol, VVS-installationer . De ger en omedelbar tätning som förhindrar läckage av gaser och vätskor. LOCTITE är utformad för fixering och tätning av rör och rörkopplingar i metall och plast. Den kräver ingen härdningstid och ger en omedelbar fulltryckstätning.


Vi har personal som är VVS certifierade som står redo att hjälpa dig med dina frågor! Företaget bakom VVSbutiken.

Gas-, olje- och VVS - tätning. Utformad för fixering och tätning av metallrör och rörkopplingar samt andra cylindriska metallmonteringar. De förhindrar korrosion och har. Lämplig för snabb härdning vid låga temperaturer, t. LOCTITE 5är utformad för fixering och tätning av metallrör och rörkopplingar samt andra cylindriska metallmonteringar.


Supersnabb VVS - tätning i tub. LOCTITE 5är avsett för låsning och tätning av metallrör och rörkopplingar samt andra gängade monteringar. Tätning utan lin, linolja eller gängtejp. Passar lika bra för VVS -kopplingar som för gas- eller oljeinstallationer.


Gängtätning för kopplingar. Ger dig en perfekt tätning med en gång, utan lin, linolja eller gängtejp. Dricksvattengodkänd gängtätning för VVS -branschen för gängdimensioner upp till tum. DVGW-godkännande (EN751-1). Inget exprimenterande med . LOCTITE Gas,olja och VVS - Tatning.


Loctite för gas, olja och VVS - tätning - Fri frakt.

FaropiktograSignalord:. Allmän kemisk karaktärisering: Anaerob tätning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg