torsdag 14 januari 2016

Jula fårnät

Yttertråd mm och innertråd mm. Vi ger dig trivsammare timmar i trädgården. Tätare mellan trådarna nedtill. Har kollat på Jula och där får man 1m för 9kr.


Var slänga gammalt fårnät ? Vet ni ännu billigare, . Hej Vem är billigast och bäst på fårnät. Det jag har funnit är att jula är billiga men är dom bra? Vill man ändå stängsla får med fårnät , så bör man välja ett extra. Köpte fårnät på Jula hoppas det funkar för igår hade de rymt till grannen. JULA är enkelt och snabbt att sätta upp då man kommer på tekniken.


Ingen superkvalitet men vårt har suttit uppe i fyra år och är fortfarande . Jag köpte stolp och 110cm högt grönplastad fårnät på jula för det var det billigaste alternativet. Det skulle bytas ut mot trästaket men står . Fårnät Standard Galvad 90cm 50meter. Har kikat lite på Harald Nyborg samt Jula. Vi har hägnat in vår stora tomt med fårnät och vanliga hästpinnar.


Denna pin hittades av Per Wilhelmsson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Finns på Jula och ÖB också. Inte behöver man köpa fårnät för 700:-. Hittade fårnät på jula som jag tyckte var billigt då.


Det är ju lite lägre men då kan man ju sätta två varv så att man får lite bättre höjd på det. Gäller det att förebygga angrepp från varg och lo bör det vara fårnät kompletterat med. Jula köper terminalen – ska dra nya företag till Marjarp.


Det finns dock en risk att vissa funktioner på Jula. Den smartaste lösningen då är ju gunnebostängsel (vanligt fårnät ), frågan är då om man . Vi fick fårnät med två trådar uppsatta. Det var en firma här och gjorde jobbet, vi behövde inte lyfta ett finger. Men när grannen här hemma .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg