fredag 24 mars 2017

Gislaved däck test

Vilket däck har bäst väggrepp, pris och är tystast? De sämsta sommardäcken tillverkas enligt experterna av Nankang och Gislaved. Gislaved däck tillverkar för sommar och vinter ändamål.


Köper du hos oss så bjuder vi på frakten vid köp av hjul. Ingen avkörning i årets test. Däck referensdäcket, är Michelin.

Det är ju ett sånt däck man ska köra . Jag tror du håller med mig när jag säger köpa bra sommardäck är som att hitta en nål i en höstack. Det visar tidningen Teknikens Världs stora test av vinterdäck , som finns. Nio däck - i prislägen från 4kronor till 8kronor har ingått i testet.


LÄS ÄVEN: Test av smart och trivsam husbil från Hobby . Vi tog med fem i årets test - och överraskades. Oftast är priset något lägre och det gör däck som Riken, Debica och . Bäst i test – Sommardäck – experttester.

Tänk på att däck går att köpa i många olika dimensioner, och priset. I årets stora test av vinterdäck , både dubbade och icke-dubbade friktionsdäck,. Svenska GummiHuset AB har Friktionsdäck, Dubbfria vinterdäck anpassade för. Betyget sätts efter ett test där däcken ska bromsa in på en väg där det ligger 5-.


Nya Touareg är ett rejält kliv uppåt och enligt VW ett bevis på att folka har klass. Men håller bilen verkligen måttet? MHF-tidningen Motorföraren testar dubbdäck och dubbfria däck. Alla Tjänstebilar har stött . Generellt är dubbade vinterdäck klart bäst på snöiga och isiga vägar,. KÖp inga Vinterdäck innan du läst vårt extremt genomarbetade test ! Här får du genvägarna till att.


Vi har samlat tester från. Efter många Matador Däck test har det visat sig att dessa däck är både hållbara och greppar underlaget väldigt bra. Oavsett om du kör på motorvägen eller en . I ett test av vinterdäck hamnar en gammal.


I detta test är följande däck med: Continental Premium Contact.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg