torsdag 9 mars 2017

Glasbläster maskin

Använd soda (bikarbonat) för att skonsamt avlägsna färg eller beläggningar på rostfritt, krom, gummi eller. Det blir grymt fin yta med glasbläster. Om du ska blästra lite . Blästerset - för borttagning av rost eller färg. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner , hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs,.


Glasbläster för stöldmärkning.

Vi är ett företag som sysslar med blästerteknik. Under lång tid har vi utvecklat och anpassat våra . Funkar det inte att glasblästra stål och man måste ha annat. Verktygsboden har ett brett utbud av blästermedel. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Våra lokaler rymmer komplett bilverkstad med lyft, målarskåp, sand- och glasbläster , med mera.


Vi tillverkar även nya kylare till bilar och maskiner. Förslitningar och rostskador på maskiner med högbelastning i det vardagliga bruket kräver regelbunden översyn och återkommande .

Letat med ljus och lykta efter någon som kan tänkas glasblästra. Du kan försöka med Kosta, Orrefors (om maskinerna inte är nerpackade :( ) . Denna maskinen suger upp blästermedlet tillbaka i en behållare för återvinning. Det ser ut ungefär som en rund dammsugarborste med ett . Hehe jag glasblästrar gratis :P . Slungblästring med stålkulor. Slungblästring med stålkulor används.


Maskinerna är utrustade med Mazatrol styrsystem. Med vår nya moderna glasbläster kan vi blästra och dekorera glas exakt enligt . Laserskärmaskin Bystronic, tmax=15mm, Svart tmax= 20mm. Ny glasbläster anläggning 50kvm. Vågar man glasblästra en topp med ventiler och fjädrar i? Två lite äldre men snabba VXM maskiner för enkla plastskyltar. Vi glasblästrar och därefter måste alla hål som inte är genomgående.


Vid varje körning blandas ett antifriktionsmedel ner i maskinen med . Vår maskinpark består av svarvar, fräsar, t-drill, bockmaskiner, olika slags svetsar , plåtsaxar, kantpressar, bockmaskiner, glasbläster. Här vi kan prefabricera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg