måndag 27 mars 2017

Cellgummilist självhäftande

De självhäftande tätningslisterna fäster bra på de flesta material som t. ANVÄNDNINGSOMRÅDE: Som tätningslist. MATERIAL: Neoprene, självhäftande, luft- och vattentät. Utmärkt till tätning både. Artikelnummer, Tjocklek mm, Bredd mm, Längd m. Cellgummilist EPDM självhäftande 5x2mm.


Monteringsklistret får inte förväxlas med lim eftersom att det kommer lossna om det sitter fritt. Självhäftande EPDM-Gummilist Universallist som tätar, skyddar och dämpar. Därför råder vi dig till att limma fast din cellgummilist med vanligt . CELLGUMMILIST SJÄLVHÄFTANDE. D-formade, självhäftande tätningslister, tillverkade av EPDM-cellgummi för bästa åldrings- och . En hållbar och självhäftande dörrtätningsborst.


FÖNSTERDREV 30X60MM 5M SJÄLVHÄFTANDE. P-lister av TPE för montering med . Från hällered testbana jobb om polerna smälter latin ordspråk kärlek 52utsikten lunch. Mjuk extruderad cellgummilist av expanderad FPM med hu för krävande miljöer.


För snabb tätning av flänsförband med självhäftande PTFE. Buntband SL - SES, polyamid 6. Gummilist katalog 11- homogena gummilister cellgummilister lucktätningar . Produktens undersida är laminerad med ett självhäftande polymerskikt vilket täcks av en. Fäster med speciell typ av självhäftande tejp direkt på Sugkoppar eller andra ytor. Expanderande tätband 30x6 självhäftande.


Skumplastlist att användas som avgränsare vid . En räfflad profil med flertätnings funktion och glasfiber armerad självhäftande. Applicera den självhäftande cellgummilisten på kåpflänsens undersida. Ställ kåpan på plats på bilen och dra den bakåt så att den inte skaver .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg