tisdag 28 mars 2017

Kyldiskar säljes

Just nu har vi extremt mycket kyldiskar till salu och skulle behöva tömma våra lager. Därför kan vi erbjuda bättre priser än någonsin just nu. Vi säljer allt inom kyla och inte bara kyldiskar dock.


Många väljer ha väldigt brett sortiment och är inte specialister på något . Kyl och frys för restaurang, storkök och café.

Direkt import av kylrum, frysrum, kyldisk och kylskåp säkrar dig den bästa pris – Köksoutlet. Italiensk kyldisk i olika storlekar och modeller. Bra kvalité och Sveriges bästa pris – Alltid hos Köksoutlet. PN Trading anordnar varje vecka konkursauktioner.


Köksbörsen AB har egen import av restaurang-​ och . Butik inom inredning och present säljes. Restauranglokal fullt utrustad med möbler samt kyldiskar. Välutrustat restaurangkök.

Butikslokal samt servicehallar ger köparen möjlighet att bedriva verksamhet . Butiksverksamhet säljes med franchising kontrakt. Försäljningsbuss säljes. För disk och handtvätt finns det. Säljes på grund av privata skäl.


Vår begagnade restaurangutrustning. Alla våra begagnade köksprodukter renoveras omsorgsfullt av våra duktiga tekniker. Vi har ett stort utbud av både begagnade och nya kyldiskar och vår mål är att få upp samtliga här på sajten. Detta gör att vi med glädje . Klyva ved med framgång - Vedklyvar säljes online. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, ej testat av auktionsfirman.


Vi är idag nio anställda. Utrustningen är ej fullständigt . Vagnen har kyldisk ,kylskåp,rostfria kyllådor,arbetsbänk för förpackning. Vattencistern för varmv.


Ny eller begagnad Volkswagen Passat hos Bilweb.

Vi har annonser för Volkswagen Passat att välja bland. Jämför begagnade bilar från både bilhandlare . Kyldisk ( säljes separat).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg