onsdag 22 mars 2017

Flaggstångskula mässing

Varför inte en flaggstångskula i mässing med vindpil eller knopp i annan färg? Den vanligaste modellen av flaggstångskula idag är för genomgående flagglina. Flaggstångskula i mässing.


Hylsor till mässingskulor. Hållbar mässingskula med vindpil som ger extra glädje vid flaggning.

Adela Kula till flaggstång 1mm mässing. Stängselfabriken TransNaval AB säljer allt inom stängsel och områdesskydd. Vi utför även stängselmontage med våra erkänt skickliga montörer. Metallkulan finns i klarlackad Mässing och silver. Passar till alla flaggstänger och är anpassad till.


I mässing med ømm hylsa. Storlekar 52mm 65mm 75mm.

Finns ett par bucklor som syns på bilderna - det är. Behöver du köpa flaggstångsknopp eller andra tillbehör till flaggstången eller flaggan? Vi har ett rejält utbud av. Levereras komplett med kulhållare och plasthylsa för utvändig montering. Marinaman Gösstaksfäste.


Om man vill veta vilket håll det blåser åt, så kan man köpa en flaggstångsknopp i tålig mässing som har en vindpil. Detta kan göra att det blir lite extra roligt att . Du kan bland annat hitta flaggstångskulor , fanstänger, plastkrokar, flagglina och mycket mer. Lekare och Clips Mässing. Läs mer om färgade flaggstänger. Svensk Fasadflagga Formenta cm.


Den klassiska vindpilen eller vindflöjelkulan i mässing visar på ett fint sätt vindriktningen. Denna flaggstångskula ger ett mer klassiskt och gammaldags uttryck . Högglanspolerade i mässing med transparent skyddande lack. Kulorna finns till alla flaggstänger och i olika dimensioner och är roterbara.


Ge oss feedback på produktbilder.

Plasthylsa mm inklusive 3 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg