onsdag 22 mars 2017

Konstgräsmatta inomhus

Grön gräsmatta under vinterhalvåret? Träna golfputten inomhus ? Rullad konstgräsmatta som kan läggas både inom- och utomhus. Grässtråna är mm långa . Med konstgjort gräs har du möjlighet att ha gräs på balkongen, terrassen eller varför inte inomhus ? Har du betonggolv på din balkong kanske du vill ha något .

En konstgräsmatta från Evergreen är perfekt för såväl fotbollsplanen och golfbanan som trädgården, företagslobbyn och lekplatsen. Låt drömmen om det gröna . Förvandla ditt företag till en grön oas med snygg och lättskött konstgräsmatta. Vårt konstgräs passar lika bra inomhus i konferensrum som i utomhusmiljöer.


Vi på Konstgräsnet har hjälpt hundratals nöjda kunder med deras konstgräsprojekt, från . Grönfärgad konstgräsmatta med dränering. Mattan är flatvävd i poly. Komfortklass: färre dämpningar undertill av knoppar vilket kan göra.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Genom att använda konstgräs för interiör kan man skapa en annorlunda inomhusmiljö. Konstgräset kan användas på flera olika underlag och finns i olika färger. Passar bra på balkongen och uteplatse.


Konstgräs med noppad undersida som påskyndar torkning efter regn. På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris.


BODEN BODEN Nu ligger det en sprillans ny konstgräsmatta i före detta pjäshallen på gamla A8-området. Det här kommer att kunna vässa . Igår åkte vi till Bauhaus och köpte konstgräsmatta och idag har vi lagt ut den på balkongen! Jag måste säga att jag tycker att det är mer sällsynt . Användningsmiljö, Inomhus , Utomhus.


Lokaler, Balkong, Terrass, Trädgård. Golvvärme, Inte avsedd för. Egenskap, Hög färgbeständighet. HARD HEAD Konstgräsmatta 1xm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg