onsdag 22 mars 2017

Hyra golvtvättmaskin

Vi erbjuder högkvalitativa golvtvättmaskiner för ångtvätt av alla typer av golv. Dessa unika golvtvättar. När du hyr stoftavskiljare tillkommer kostnad för filter och sanering. Vill du hyra utrustning?


Kontakta någon av våra kunniga uthyrare. Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, .

Vi har en av marknadens bredaste maskinparker med lokalvårdsmaskiner för både kort- och långtidsuthyrning. Kunder till vår serviceavdelning hyr till . Från städbutiken kan du köpa eller hyra städmaskiner, redskap och utrustning för alla behov. Välkommen att kontakta oss redan idag. Rengöringsmedel för golv medföljer.


FÖR NÄRVARANDE HAR VI ETT EXTRA HÖGT TRYCK PÅ BESTÄLLNINGAR VILKET KAN MEDFÖRA ETT PAR DAGARS FÖRDRÖJD LEVERANSTI . På Målsånna kan du hyra stugor från en till tio personer alla utrustade för. Med FC golvtvätt kan du moppa och avlägsna våt och torr smuts i ett enda moment. Noggrann sådan rekommenderas före golvtvätt.

När man väl sätter fart med själva ångrengöraren blir man bunden av både slang och sladd i . Mattvätt Lätt och användarvänlig mattvätt för golvmattor, möbler eller interiör i hus , sommarstuga, båt och bil. Hyr ett dygn eller ett år, vi garanterar samma goda service. Vi hyr ut till både företag och . Maskinerna är valda för att svara mot högt ställda krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö.


Vi är därför extra noga med att välja våra leverantörer. Nytt golv, tvättmaskin eller fläkt. Med tillval kan du göra din lägen- het mer praktisk och personlig. Du betalar med en höjning av hyran.


Vi presenterar lösningarna för din verksamhet. Kanske är hyra bättre än att köpa? Att hyra din städutrustning är både bekvämt och tryggt.


På textiler kan det vara guld och blåsa rent kakelfogar funkar jättebra. Tror man kan hyra ångtvättar tex på bauhaus, om du vill prova innan du . Vi sköter djur, mjölkar och klipper kor, hetvattentvättar, inklusive spalt och golvtvättmaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg