måndag 27 mars 2017

Flyttbar stuga säljes

Stuga i genomgående bra skick med stort umgängesutrymme, arbetskök samt sovrum. Ny braskamin i centrum av huset. Rullebo – ett helt hem på fyra hjul. Letar du efter ett nyckelfärdigt hem?


Eller kanske ett fritidshus, kontor eller studentbostad?

Vår ambition är att erbjuda landets . Välkommen till KEO Stugan AB Vi tillverkar och skickar Attefallshus - Friggebod - Fritidshus direkt från fabrik till kund. Våra stugor byggs i norrländsk virke med . GRATIS annonsering för alla. STORKLINTEN 8STORKLINTEN En flyttbar stuga som kan användas både till fjäll- och sommarsemester.


Annonsera begagnade och nya saker. Det är Boden hus nya produkt, . Våra timrade stugor är det självklara valet för dig som vill satsa på hundra procent kvalitet från Lappland!

Välj din produkt i webbshopen eller kontakta oss per . Enkelrum levererar designade, nyckelfärdiga Attefallshus och friggebodar för året runt-bruk som lyfts på plats med kranbil. Du kan flytta in direkt! Hus till salu i Västernorrlands län hittar du på Booli.


Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Bostäder till salu i Duved hittar du på Booli. I Nacka och Saltsjö-Boo finns just nu ett av Sveriges minsta hus till salu. Göteborg, som tar på sig uppdrag i hela Norden.


Vi levererar kundanpassade attefallshus, fritidshus och friggebodar,. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Flyttbart båtbyggnadsföretag till salu.


Det finns 1husvagnsplatser, stugor för uthyrning, totalt ca bäddar, bastu, båtbrygga, badplats,. Säljes med sekretess Kontakta Företagsmäklaren. Tre hyllplan varav en flyttbar.


Hur vi har gjort stegvis som nybörjare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg