torsdag 23 mars 2017

Betongfärg golv inomhus

Handla golvfärg för ditt unika golv på BAUHAUS. Det går bra att måla golv , såväl betong som trägolv. Studio fungerar även utmärkt till trappor, golvlister inomhus m m. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två .

Färgen kan även användas inomhus för målning av fuktutsatta betongväggar och. Förr användes epoxifärg mest till golv i verkstäder och fabriker eftersom färgen. UV-strålar så därför bör den stryktåliga färgen endast användas inomhus. Betongfärg NM är en vattenburen, sidenmatt akrylatfärg som kan appliceras på golv både utom- och inomhus. Vanlig betongfärg kan användas, men den fukt som finns kommer göra att färgen släpper.


Golvfärg NM fäster bra på betong, asfalt, trä,. Snabbtorkande, slitstark 1-komponents färg såväl inomhus som utomhus. För golv och väggar i industri, lantbruk och bostad med måttligt slitage.

Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv. Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även . Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Det gäller även om du har ett oljebehandlat golv.


Vi rekommenderar att du alltid rådgör med din lokala Flügger färg-butik innan du börjar måla ditt trägolv. Hagmans erbjuder olika alternativ när du skall måla golv. Vilken produkt du väljer beror på vilken typ av golvyta du ska måla samt vilken färg du vill ha.


Väljer du att måla om ett redan målat golv är det viktigt att ytan slipas matt och att all löst sittande färg skrapas bort. Vid övermålning är resultatet beroende på . Betopaint Puts- och betongfärg. Blank och slitstark uretanalkyd för golv inomhus och utomhus. Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett.


Hitta rätt färg och lack för ditt golv hos oss. Välj en färg som är anpassad för ditt golv och dina behov. Vilken färg du ska välja beror framförallt på golvmaterialet, men en annan faktor att ta med i . Jag ska måla golvet i garaget har jag tänkt, betonggolv som har lagts för c:a.

Har mycket bättre resultat av en vanlig matt betongfärg från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg