måndag 20 mars 2017

Matt läppstift bäst i test

Alltid på jakt efter det där perfekta läppstiftet som både sitter som berget, är återfuktande, mjukt och har bra pigment? Därför har vi testat och utsett årets . Trots att det är ett matt läppstift så torkar det inte ut läpparna så som många andra matta . SÅ TYCKER VI: Isadoras läppstift är riktigt bra, bland de bästa i budgetklassen! Fin matt yta, utan att kännas kakig eller uttorkande.

Här har vi skapat en topplista med våra bäst säljande läppstift. Under våren och sommaren är det snyggt med en stark läppfärg, testa en orange eller korall för att matcha din bränna. Väldigt pigmenterat matt läppstift. Pigga upp januari med ett lyxigt rött och matt läppstift som snabbt förvandlar vardagslooken till en härlig uppiggande färgklick.


Man kan även välja om man vill ha ett glansigt eller matt resultat. Så för att undvika utsmetat läppstift har Baaam testat elva läppstift som. När färgen torkar blir den rejält matt – tyvärr torkar läpparna också ut riktigt mycket.

Bäst i test : Anastasia Beverly Hills – Liquid Lipstick, Urban Decay . Eller läppstift som försvinner och en av tärnorna måste ha som uppgift. Saken än den att Velvet Matte -serien håller bättre men för oss som inte . Ultra Satin Lip inte det jag väljer då de ger just en satin finish men annars så är dessa allra bäst. De läppstift vi testat är Smashbox Always On Liquid Lipstick i nyansen.


Torkar snabbt och ger en matt finish och hållbarheten är riktigt bra. Det här läppstiftet i färgen Purple Prune är riktigt snyggt. Det är krämigt och läpparna blir mjuka och får en matt finish. Färgen är intensiv och . IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick Wand and swatch.


Tio läppstift testade – här är de fem bästa. TEST : Bästa röda läppstiftet. Innehållet är flytande läppstift som känns ganska blöt precis när du målar på det men ser ut som sammet, finishen är precis sådär snyggt matt. Det röda läppstiftet från Max Factor hade en blyhalt på milligram per kilo.


Så får du läppstiftet att sitta hela dagen – smarta tips.

Läppstift och läppglans - det här är våra favoriter. DV TESTAR: Bra läppstift som håller – hela dagen. Ett riktigt bra läppstift ger vacker, hållbar färg och fungerar dessutom. I varje nummer av Damernas värld koras ” bäst i test ”-produkter i våra . Du kan testa på handen innan, är det matt och inte så mycket gloss i det.


Se vilka sminkprodukter som blev Bäst i Test - Läs mer. Det finns några knep att ta till för att få vackra läppar med ett läppstift som håller extra länge. Vi har samlat våra bästa tips!


Ett enkelt sätt att förnya din look är att testa färger du aldrig tidigare burit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg