måndag 19 januari 2015

Cykelställ 6 cyklar

Med plats för sex cyklar. Parkera cykeln i ett cykelställ eller cykelgarage från AJ Produkter. Alla våra ställ för cyklar tillverkar vi i Europa och arbetar bara med stora producenter som garanterar högsta kvalité.


Ni kan välja mellan fristående cykelställ , för . Här hittar ni cykelställ med fäste både på mark och vägg med plats för upp till cyklar. Robust cykelställ (modell Dolley-bike) i stål för upphängning av till cyklar.

Lämnar mer plats på golvet och underlättar cirkulation i närheten av . Cykelhållare Till Cyklar. Olika höjd på framhjulsgreppet för att inte styrena ska haka i varandra. Här hittar du alla våra cykelställ för golv för alla typer av cyklar med alla däckstorlekar.


Ett cykelställ underlättar din cykelförvaring. Rejält cykelställ med plats för fyra cyklar. Vi har bland annat cykelställ. Tillverkat av galvaniserat stål.


Vi gillar friluftsliv och en aktiv fritid.

Vi är sjukt petnoga med att inte lämna våra cyklar obevakade ens i ett låst cykelställ på bilen. Sover du med cykeln under huvudkudden eller . Stället har plats för cyklar. FÖR NÄRVARANDE HAR VI ETT EXTRA HÖGT TRYCK PÅ. CYKELSTÄLL FÖR CYKLAR.


Tvåvåningsställ för cyklar passar utmärkt både inomhus i cykelgarage och p-hus och utomhus på . Underrede av fyrkantsprofil och cykelställ av rundjärn. Kan skruvas fast, även på vägg (skruv och plugg medföljer ). Två glada personer som cyklar. Därför satsar vi på att förbättra servicen för dig som cyklar.


Berg är ett nytt och platseffektivt cykelställ som kan stå fristående eller fästas i underlaget med. Berg levereras i två storlekar för sex respektive åtta cyklar. För att få cyklisterna att välja att ställa sin cykel i ett cykelställ krävs att de är placerade. Vår och sommar är då vi oftast plockar fram våra cyklar för att näst intill. Beräknad leveranstid: 3- arbetsdagar.


Välj produkter som andra Decathlonkunder tycker om! Axelent erbjuder marknadens mest revolutionerande cykelställ. En cykelhållare hjälper dig att transportera en eller flera cyklar på ett säkert sätt.

Oavsett om det är en tävlingscykel eller cyklar till hela familjen så har vi hållare . Många av oss gillar nämligen att variera var vi cyklar. Nån gång blir det ju tråkigt att åka samma väg och då kommer en cykellhållare till din bil till användning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg