fredag 16 januari 2015

Terassmarkiser

Safir har en konstruktion med längsgående mittbalk, vilket ger en stabilare och rymligare markis. Det gör att man kan skydda sig mot en lågt stående morgon- . Detta är den lilla terassmarkisen som passar perfekt för de mindre altanerna och uteplatserna. Stativet finns i vit, silver eller . Pedelux terassmarkiser gör terrassen till en behaglig och skuggig plats, när det blir för varmt i solljuset.

Terassmarkiserna fungerar också som regnskyd vilket . Det spelar ingen roll om du har en stor uteplats,. Produktinformation Den klassiska terrassmarkisen Classic är en markis som passar till de flesta uteplatser och balkonger. Denna markis kommer även att skapa. Växjö Markisfabrik tillverkar och monterar terassmarkiser i flera modeller.


Vi hjälper dig hitta rätt terassmarkis som passar just ditt hus eller företag. Vi tillverkar ett stort antal olika modeller av markiser, allt från den enkla handdragna fönstermarkisen till de stora markiserna som styrs .

För stora uteplatser, terrasser eller mindre altaner. Frågan är inte om markisen passar in, utan hur du vill matcha den med husets exteriör. Kompakt och stilren konstruktion.


Armled med dubbla inkapslade vajrar, takkassett i aluminium. Material: Helaluminiumkonstruktion och . Vi levererar TERRASSMARKISER med gedigen konstruktion och slitstarka material anpassade för nordiskt klimat. Terrassmarkiser är lämplig . Under terrassmarkisen är det enkelt att koppla av och bara njuta av sommaren hemma i din egen trädgård.


Gavlar med modern design som elegant förenar olika former. Du kan få din terrassmarkis exakt som du vill ha den. Boka gärna en tid så kommer vi och mäter utan kostnad. Vi erbjuder naturligtvis montering av allt vi säljer. Du kan nyttja ROT-avdraget för installation av . Ett urval av våra produkter.


Läs mer om våra terassmarkiser i PDFerna nedan. Den ger skugga vid solsken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg