fredag 30 januari 2015

Laddkabel nissan leaf

EVSE-kabel Type 6-16A. Laddkabel för elbilar Typ till Typ enfas, 230V, 16A. Läs vår guide om hur du väljer rätt laddkabel till din elbil eller laddhybrid. Säljes av: Chargestorm maj 08: 15. Original-kabeln använder jag i garaget och låter den ligga kvar .

Mode 3kabeln är en laddkabel för elbilar som. Snygg blå meters 3-fas laddkabel Typ till Typ mode 3. Nissan LEAF kan du som kund få ett stöd på 40. Ladda snabbt och säkert överallt där du kan hitta Typ uttag vilket är EU standard. Prestandadäck och sportchassi – får det dig att välja Leaf före andra elbilar?


Medföljande laddkabel är strypt till 10A. Med tredjeparts laddkabel kan man dra 16A enfas från vägguttag.

Importera Model från USA? Därför klump på kabeln! Att sätta upp en riktig laddbox eller att använda en laddkabel med skyddskrets. När laddboxen är installerad och redo att användas, får du dessutom tillgång till laddhjälp, dygnet runt, hela veckan.


TILLBEHÖREN SOM HÖJER DIN KÖRUPPLEVELSE. Vi erbjuder allt från små till stora tillbehör och reservdelar för bilmärken och mängder av modeller. Nissa LEAF med elmotor på 109hk, automatlåda keyless-go. I produktutbudet ingår . Låt din LEAF stråla lite extra med belysta instegslister av aluminium (14).


Boxen har en fast monterad laddkabel och laddar med 230V 16A. Type er en betegnelse på forskjellige generasjoner av støpsler brukt i blant annet AC lading (vekselspenning) av elbiler. Du ansluter bilens laddkabel till ett vanligt eluttag eller till en laddningsstation. Detta är en slitstark laddkabel med hög användarvänlighet.


Comment: 2st 1-fas 32A 5kw. Egen laddkabel måste tas med. McDonalds på Alnabru mens en Leaf stod og ladet med Chademo.

Da jeg innså at han hadde . TESLA elbilen har problem med laddkabel. Vinter, snö, låga temperaturer och elbil. Eftersom jag haft en laddkabel från Charge Amps och använt den så gott som.


Vad du behöver tänka på när du köper en laddkabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg