måndag 19 januari 2015

Fönsterputsmedel bäst i test

Läs vårt test av fönsterputsmedel och få tips av putsexperten Ivan. De två klassiska fönsterputsmedlen Självklart och Se får däremot bara betyget 2. Sommarens bästa gasolgrill – stort test av sex märken. Glasklar seger – bästa putset gör rent hus.


Putsa fönster är en konst – det är glasklart. Och i denna test där denna metod jämförs med speciella maskiner och fönsterputsmedel så utses den faktiskt som bästa alternativet.

Men en sak är säker, ni kommer älska detta fönsterputsmedel. För att utse den bästa fönstertvätten har vi testat fem av de absolut populäraste. Efter alla tester har vi kommit fram till att vår absoluta favorit är . De börjar med att testa en batteridriven fönstertvättmaskin.


Här ger städproffset Evelyn Kjellberg sina bästa tips. Och – ett recept på egen fönsterputs ! LÄS OCKSÅ: Stort test av batteridrivna fönsterskrapor – här är den bästa. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål.

Det finns ett par tester i Sverige på olika fönsterputsmedel som har gjorts. Test av fönsterputsmedel. De fönsterputsmedel som fått bäst resultat i olika tester är:. Här har vi testat sex skrapor – se vilken som blev bäst i test.


Sprayflaska med mikrofiberduk, fönsterputsmedel och batteriladdare. Sedan två år använder Ivan fönstersåpa som han anser ger bäst resultat . Indream har två putsdukar, en som du fuktar med fönsterputsmedel och en som torkar tort och rent. Vi upplevde vakuummotorn som något högljudd om man . Ett bäst i test fönsterputs ! En bra och billig fönstersåpa! Någon som kan redogöra för testet och vilke som var bäst respektive sämst? Inget recept men detta fönsterputsmedel är det klart bästa jag råkat . Här är ett test av sex batteridrivna skrapor som suger upp smutsvattnet och lovar både bättre och.


Kärcher att göra ett bra jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg