fredag 30 januari 2015

Skärbord isolering pris

Hopfällbart skärbord med bordskiva och gejder i aluminium, övriga delar i stål. Gejdern är steglöst ställbar och gör det möjligt att skära vinklar i 0-grader. Leverantör: Knauf Insulation Ltd.


Isolering vid motgjutning, värmeisolering av ventilationskanaler. Måttgraderat bord för noggrann kapning av mineralullsprodukter. Vikt kg exkl tillbehör.

Tillskärarbord för mineralull, inkl. Extra kniv till skärbord , av specialhärdat stål. Pris hyrdag 1: 115:- Pris hyrdag 2: 60:- ( Pris exkl. moms. Försäkring tillkommer med ). Skärbord för isolering med kniv. Båda har använt EgoCut skärbord.


Hopvikbart för enkel transport. Fynda Byggmaterial bland massor av auktioner. Bordet finns i Olofström i västra Blekinge.

EgoCut Industri AB Företaget är specialiserat på tillskärnings produkter för isolering. Jag såg att isover säljer sådana. Hur mycket tid tjänar man på att använda ett. Moms tillkommer på alla priser.


Lagringsort: Nässjö och Jönköping. Här nedan ser du på vilken sida du hittar isolering till. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, . Populära Isover har byggmaterial som isolering , mineralull , stenull och. Fäster isolering mot färsk betong, isolerskivor mot . Det måttgraderade och hopfällbara kompakta arbetsbordet är . Utrustning för hantering av isolering såsom knivar och skärbord med mera.


Sortera på: Varumärke Pris. Esko skriver i ett pressmeddelande att det nya skärbordet är utvecklat för att möta den snabbt växande produktionen. Vi har lösningar för att isolera snedtak, väggar, gavlar och vind med lösull!


Vi arbetar alltid med FASTA PRISER som vi oftast kan räkna fram redan på projektstadiet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg