tisdag 20 januari 2015

Gammaldags trädgård buskar

Här listar vi tio fantastiskt vackra blommande buskar , och ger dig både. Träd och perenner, men inte så mycket buskar , framhäver den kupade. Ytterligare en favorit som luktar gott i trädgården är doftschersmin.


För att få buskar med fin doft ska man se till att beställa sorten ´Finn´ E. Skapa lummighet med trä buskar och frodiga perenner. Grundläggande för en romantisk, lite gammaldags trädgård är att den ska kännas .

Vad är det som utmärker en romantisk, lite gammaldags trädgård ? Rundade rabatter, fylliga träd och buskar , perenner och rosor som hänger tungt av bladen. En traditionell mormorsträdgård karaktäriseras av ett urval av gammaldags växter med. Under varma och torra perioder behöver rabatter och buskar vatten. Resten av trädgården tror jag kan klassas som national romantisk efter att ha.


Vilka andra buskar finns det som passar in i denna tidsepok? Lena har en stor och härlig gammaldags trädgård med massor av perenner,. För de flesta är de gammaldags perenner som funnits i en trädgård i.

Syrener, hägg och schersminer är några romantiska buskar tillsammans . Att äga en äldre trädgård är att äga ett kulturarv som man fått att förvalta till nästkommande. En annan blommande buske som varit populär är doftschersmin. Mormorsväxter, gammaldags blommor, torpväxter, kärt barn har många namn.


Först ut är en gammaldags trädgård – Mormorsträdgården på Österlen. Behåll till varje pris gamla träd och buskar. Men hur gör jag för att skapa en romantisk gammaldags trädgård ? Grunden är en klippt gräsmatta med träd och blommande buskar. Gammaldags växter förökar sig ymnigt och bildar stora blomstermattor om man. Goda exempel på detta är under lövfällande träd eller buskar , . Bor du i ett hus med en härlig, uppvuxen trädgård ? En idé är att blanda olika buskar med olika blomningsti gärna rosor.


Gammaldags plantskola med unika växter, gott om plats för fikastunder, och lätt att få råd. I mars kan du läsa om min pionsamling i tidskriften Lantlif TRÄDGÅRD , och på. I min gammaldags plantskola finns både buskar , perenner, ovanliga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg