onsdag 28 januari 2015

Heby tegelbruk

Vart sjätte tak sägs ha prytts med tegel från detta område. Sedan museet invigdes år . Anteckning i AB Flygtrafiks Registerbok nr. Denförsta ägaren var Axel Rosenlund.


Sillbo tegelbruk i Sillbo by.

Blev flyttat till sin nuvarande plats runt . Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Ett besök i denna dal under sommaren är en rolig och . Byggnaderna på bilderna användes av ett av dessa företag fram . På torsdagen meddelades det att museet hör . Ett reportage som publicerades i tidningen. Har ni sådant hemma, under taket, i lådan, .

Dessa tegelbruk har bland annat tillverkat pannan med benämningen E 1 vilken är svensk standard. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton! Stationshuset låg på den.


Lämplig lera finns på många ställen i Uppland. Tegelbruk i Sverige : en. Vi är en medlemsdriven fackförening för alla arbetare inom Enköping, Heby och Håbo. I dag är det bara ett tegelbruk kvar men det har varit sex stycken som mest. Hela Heby är ett stycke Svensk industrihistoria som nu försvinner.


Olsson Rosenlunds AB, Heby. Vi visar även försäljningar, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt . Vi tar av vid Heby och kör sakta förbi en rad vackra trävillor från en annan epok,. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel , trä, läder, hantverk och mekanisk industri.


File:Vittinge tegelbruk. From media Commons, the. English: Vittinge roof tile factory, Heby Municipality, Sweden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg