måndag 12 januari 2015

Plåt kulörer

Kulörer Plannjas urval av kulörer kommer från naturens egna färgskalor. Trots det är plåt belagd med Plannja Hard Coat extremt följsam och formbar. Väl avstämda kulörer för tak och fasad. Tillgänglighet varierar mellan olika produkter, plåttjocklekar och färgsystem.


Alla tjocklekar och kulörer är inte tillgängliga i alla profiler.

Rådgör med din kontakt på Lindab när plåt skall användas. Armats takplåtar, väggplåtar, regnvattensystem och övriga produkter erbjuds i en rad olika kulörer. Vi vill inte stå i vägen för ditt val. Begär plåtprover för korrekta kulörer. Prelaq Nova Matt finns i vissa kulörer i bandtäckningskvalitet.


Vi har plåt i ett stort antal kulörer , bland annat svart, vit, röd och silver. På metallic kulörer anges vanligen inget NCS- eller RAL-värde då kulören varierar med.

MRK ett antal standard kulörer. Livfulla och beständiga – GreenCoat-produkterna finns i en mängd olika kulörer. Här nedan hittar du våra ledande kulörer , utvalda av arkitekter, byggare och . Tillgängliga kulörer för Industry ytskikt varierar beroende på vilken Industry.


Industry RTP är en perforerad plåt ovanpå absorbentens yta av svart glasfilt. Det finns så många fördelar med plåt , att det alltid borde vara det självklara valet. Lindabs takavvattningssystem finns i tio olika kulörer , som du kan blanda och matcha hur du vill.


Välj en kulör som kompletterar husets nyans eller en som blir. FÖRZINKAD PLÅT SOM INTE ÄR PASSIVISERAD MOT VITROST OCH ALUMINIUM tvättar du med Grovrent och sköljer noggrant. Förekomst av rost avlägsnar . Ett tidlöst, formbart och exklusivt takmaterial. Vi lagerför PLX- rullar och FA- plåt i olika dimensioner och kulörer. Kontaktuppgifter till Lans Plåt AB Lidköping, telefonnummer, adress,.


Det kan vara svårt att se en färgs nyanser på en skärm och vi kan därför leverera kulörprover på plåt. GreenCoatprodukterna från SSAB finns i en mängd olika kulörer , inspirerade av naturens egna färger. Rostfri plåt som skall ha färgbeläggning måste .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg