torsdag 15 januari 2015

Vertikalmarkis göteborg

Vi säljer vertikal markiser och zipscreens i Göteborg. Atena Markisolett Kombinerad fönster och vertikal markis för kontor och hemmiljö SEK. Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn och mot värme och ljus.


Då är Tellus ett bra alternativ, det stänger ute nyfikna blickar och solens starka . Den vertikala screenen är en enkel och samtidigt en elegant värmesköld.

Enkelhet och effektivitet. Vilket betyder en väv som är perforerad och som man då ser ut igenom. Vertikalmarkisen är det idealiska solskyddet . Alla reflekterar bort värme men . Vår vertikalmarkis är en stabil screenmarkis med snygg och smidig design. Den högkvalitativa screenduken löper vertikalt längs utsidan av fönstret på smäckra . I vår butik i Göteborg hittar du just din vertikalmarkis.


Med en vertikal markis och solskydd har du en riktigt smart och långsiktig lösning.

Bättre sikt, tar ingen plats och är vädersäkrat. Screenmarkisen monteras nära . Våra screenmarkiser som passar till det flesta byggnaderna är perfekta till dig som vill ha fönsterskydd mot ljus och väder. Universalfäste för vägg . Utställning öppettider: Måndag - fredag 10.


Våra lamellgardiner ger ett luftigt och modernt intryck i ditt hem eller på ditt kontor. Välkommen in till oss på Rollopersienner i Göteborg och se alla våra . Framför allt på stora fönsterytor visas fördelarna med WAREMA vertikalmarkiser genom att de diskret kan integreras med fasaden. Du hittar oss i Göteborg. Den här modellen är en blandning av vertikalmarkis och fönstermarkis. Syftet är att använda dessa på . Terrassmarkis, pergolamarkis, terrasstak, fönstermarkis, korgmarkis, vertikalmarkis m. Maxbredd och maxhöjd är 250cm.


Sombra går att seriekoppla upp till 750cm på 3st enheter. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Harol Duostore fjärilsmarkis till Pustervik i Göteborg.

XL Manual Folding Awning 300x450cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg