fredag 16 januari 2015

Reservdelar heki lucka

Innerram till Mini Heki. RESERVDELAR HEKI TAKLUCKOR. De säljer reservdelar till HEKI.


Just den lucka du har ser jag ingen sprängskiss på, men de informerar om att de har fler reservdelar på REIMO . Tillgänglighet: I lager - Leveranstid 8-arbetsdagar.

Hade inne den för att kolla om det gick att fixa men det blev en ny lucka istället. Mini- HEKI Plus, - mm. Behöver du reservdelar till din Fiammastore, din Carry-Bike eller någon annan. Vår nya LaStrada, Fiat-plåtis, har drabbats av läckage genom främre takluckan, ggr.


Säljaren har erbjudit sig att demontera luckan och täta . Gasoluttagmed låsbar lucka och avst. Standardmonterad lucka gör det extra. Till din husvagn eller husbil hittar Du hos oss reservdelar , tillbehör och.

B-stolpen, bakom en lucka. Av säkerhetsskäl skall reservdelar alltid motsvara tillverka-. Lucka för toalett-kassett. Heki -taklucka (mini och midi). Felsökning, reservdelar belysning, underhåll.


Här hittar ni reservdelar så som taklucka, takventil, ventilgaller, takhatt, stos,. För inbyggnadsmått 5x 5mm. Ideala takluckan för toalett och andra små rum. Ett väl tilltaget överlapp förhindrar regn att tränga in. Pris: 495:- Takluckesats Midi- Heki.


Färg: Vit ytterram, elfenbensfärgad innerram och vit eller kristallklar lucka. Utöver detta har vi en välfylld butik med reservdelar och tillbehör. Vi har ett stort utbud av tillbehör och reservdelar samt orginaldelar till Kabe och. Vi säljer reservdelar och tillbehör till takluckor från Fiamma,.


Söker taklucka, fönster bak på vänster sida och lucka till gasollådan. Ventilerad taklucka med myggnät Skidfack m ed utv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg