torsdag 1 december 2016

Rostfri silduk

Silduk med maskor på mm i rostfritt stål. Rostfri syrafast stålduk på rulle. Material: motsvarande AISI 316. KCHMJAMJEL Enkelt men effektivt kit för syltning, saftning, ystning och filtrering av olika råvaror. Kittet består av en tvättbar.


På Silduksfabriken tillverkar vi filter och siktar av vävd metallduk, med extruderfilter som specialitet.

Bland våra produkter hittar du bland annat metallnät , . Tratt i rostfritt stål men sil för att fylla flaskor med vätska. Passar bra till saftkokning. Köp rostfri tratt med sil på FreakyKitchen. Saftsil i aluminium med silduk.


Söker en bit rostfri silduk i typ köks sil eller något grövre. Någon som har liggandes en bit och kan slänga iväg ett brev? Ta vara på sommarens bär och frukter.

Gravity Strainer BSW är som standard försedda med sildukar i rostfritt stål . Metallduk kan användas som silduk i en mängd tillämpningar, som här i en kökssil. Hus i mässing med sil av rostfritt stål. Hus, lock och silduk av rostfritt stål. Utöver detta behöver du också en rostfri kastrull med lock som rymmer tre liter (använd inte aluminium), en rostfri hink till . Stativmontera rostfri , G40.


Filterhusen levereras med mm rostfri korg som kan kompletteras med silduk ner till µm. Dessa filter kan även bestyckas med värmekappa . Tillverkad av mm rostfritt 4stål, Inkapslad botten med mm tjock a. Silställning med silduk. Förnickla invändig x utvändig gänga, rostfri silduk med maskstorlek mm . Saft-Maja, eller en konserveringsapparat med tillhörande innerställning, silduk och ring samt en rostfri. Filtret har en rostfri silduk med Maskvidd=mm, tråd=mm.


När det är färdigt, filtrera massan genom en silduk eller en sil av rostfritt stål. Det går att använda massan till att baka med eller så kan du låta den vara kvar för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg