onsdag 14 juni 2017

Armat snörasskydd

Stilrent snörasskydd som är godkänt att eftermontera i minst mm takplåt. Monteras enkelt sammans sektionsvis. Armat rymmer säkerhetslösningar för alla tak och behov. Vändbar takstege som fungerar lika bra på låglutande som branta tak. Skarvas enkelt till önskad längd och stegen finns i ett flertal kulörer.


Takbrygga för anslutning mot t ex skorsten eller för transport tvärsöver taket.

Enkla, lösa, taksteg att eftermontera på takplåten. Godkänd för infästning i plåttak om minst mm. Infästning sker i plåtens profiltoppar med för ändamålet . Originaltaket från Armat är ett tak som håller på sikt. Påminner om ett enkupigt tak och med en tät ytstruktur som förhindrar mossbildning.


Taksäkerhetsprodukter som nockräcken, snörasskydd , takbryggor, takstegar och taksteg. SNÖRASSKYDD PLÅT SVART 015. Ett bra snörasskydd håller snön kvar på taket och förhindrar skador på förbipasserande.


Här hittar du taktillbehör, taksäkerhet, takstegar och snörasskydd mm.

ArcelorMittal Projekt erbjuder ett stilrent skydd som är lätt att montera. Förankring av personlig fallskyddsutrustning. Snörasskydd - profildurk. Kulör: - -, AluZink, Grå, Rö Silver . Fällbar utkastare 1mm Svart.


Rännkrok 1mm ställbar. När du väljer takpannor från armat väljer du att ge ditt hus ett tak med ett vackert. Rörsvep sten mm Svart.


Tak: Takhöjning, isolering, nybyggnation av takkupa, dubbelfalsad bandtäckning. Falsat tak på skärmtaket vid entrén. Ny takstege och snörasskydd. Här blev det original tegelprofil ifrån Armat , i färgen matt tegelröd. Westerbrings Plåts foto.


Tunnare plåtar på marknaden är billigare men. Plåten måste vara minst mm tjock för att du ska kunna montera takstege, snörasskydd och gångbryggor . Armat har tillsammans med leverantören CW Lundbergs. Till sortimentet hör bl.


Lättbalkar Armat Lettbjelker.

Sinus 1V Sinus V veggprofil. Velux takfönster, trä-plåt gavelbeslag, stege och snörasskydd har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg