måndag 19 juni 2017

Bra punktbläster

Frosta glas med punktbläster. Ska finnas ett munstycke med borst i stället för bara plast som tydligen ska vara bra. Låter som ett för stort projekt för en liten punktbläster. Har funderat på att prova en punktbläster som alternativ till slipning, naturligtvis bara på små ytor.


Arbete e bra om man slipper göra det själv. Men ett förslag som gör .

Lämpligt bläster-kit för att blästra allmän rost samt lack. Blästra med saker från biltema. Min blästerpistol funkar skitkasst, gör jag ngt fel eller.


Går bra att använda inomhus tack vare den effektiva dammsugaren som även återvinner sanden. En punktbläster är kanske bättre än att slipa med en dremel , men i. Punktbläster till det här? Kompressorkompromisser och.


Nå fungerar gör den, och det går bra att använda när man är ute, inne i garaget vill jag helst inte behöva använda den.

Jag har alldeles för liten . Se till att bygga upp en bra tjocklek på lacken! Slipa, blästra med kompressor? Förutom att här nästan uteslutande bara finns dvärgbrytare : sad: Håller dom bra ? Fyra munstycken och en mall för blästring på plana ytor ingår.


Tryckluftsverktyg för behandling av t. Kan någon sälja eller rekommendera en punktbläster som fungerar? Kom mycket medel och det tog bra på det som blästrades. Fråga: Är det lika bra att ta bort alla rostskyddspluggar och.


Om man vill arbeta snabbt och effektivt så är punktbläster att rekomendera. Jag är en mycket motorintresserad 16-åring som vill veta allt ni kan om blästring, har länge varit intresserad av det men aldrig fått någon bra. Billigt och sådär bra alltså, men det dög för mej.


Kan detta vara en bra plan till att få till en seriös rostlagning som håller? Vi köpte en punktbläster från biltema som vi inte har använt än, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg