torsdag 15 juni 2017

Hyra partytält stockholm

Många kallar oss tältfixarna, men vi heter Tältfestarna och vi har hyrt ut partytält i år. En pålitlig leverantör är guld värt för våra viktiga arrangemang. Varje år har vi tusentals kunder med lika många unika . Perfekt som entré- eller försäljningstält.


Kan också möbleras med bord och stolar för personer alternativt ett bänkset för personer.

Vi hyr dessutom ut ett stort utbud tillbehör. Vi tar hand om disken efteråt, bygger gedigna tält som står emot vind och väder, från 4xupp till stora . Uthyrning av möbler och porslin för fest och evenemang. Från färdiga festpaket till anpassade tält för ditt event. Partytält – Möbler – Porslin. Vi erbjuder ett stort utbud av olika partytält och evenemangshallar för uthyrning till fest och evenemang.


Vi har många olika typer av tält i en mängd olika storlekar, former och färger. Hos har du stor valfrihet.

Alla våra tält kan kombineras till spännande lösningar. Vi är en av Sveriges marknadsledande uthyrare och försäljare av tält. Bröllopstält, partytält ,hyrtält,festtält? Nu finns det ingen anledning att hyra ett partytält , eftersom du köper ett för nästan samma belopp, och slipper dessutom besvär med att hämta ut och lämna . Vi hjälper dig med inredning som stolar, bor porslin. Hyr ett enkelt, modernt och snyggt partytält , även kallat event tält , till ditt event, mässa, kalas . Självklart hyr vi även ut alla tillbehör som . Det finns fler än ett sätt att ha fest.


Det behövs inte alltid fyra solida väggar – varför inte hyra ett tält ? Vi ordnar med möbler, värme, draperade innertak och . Mondemo hyr ut och monterar partytält till både privata fester, företagsfester, mässor och övriga evenemang. Tillsammans med ett brett eget sortiment garanterar det jämn kvalitet under tid. Tavet hyr ut partytält , entréstolpar, mattor, barer, kylskåp, grillar, stekhällar, bor. Här kan du köpa eller hyra tält och övrig utrustning.


Stockholms lägsta pris, men vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg