fredag 23 juni 2017

Godkända lås ytterdörr folksam

Ett godkänt lås kännetecknas bland annat av att det låses med nyckel både från in- och utsidan. Fabrikatnamn och typbeteckning brukar finnas på låsstolpe eller. Genom våra partners erbjuder vi en mängd säkerhetsprodukter - ofta till rabatterade priser.


Här kan du få en överblick över de produkter som vi rekommenderar . Det är viktigt att din altandörr och din ytterdörr har godkända lås.

Din ytterdörr bör ha ett tvåfunktionslås, det ger både en bekväm låsning när du är hemma och. Skaffa godkända lås på alla ytterdörrar. Välj ögonmärkta stöldskyddsprodukter som har intyg eller . Hur fungerar olika smarta lås och vad säger försäkringsbolagen om smarta lås ? Stöldskyddsföreningen (SSF).


Vårt godkända ASSA Entré är det lås vi rekommenderar för dig som väljer ett mekaniskt lås till din ytterdörr. Genom den unika tvåfunktionslåsningen kombineras .

Den som funderar på ett mobilstyrt lås gör dock klokt i att ta reda på vad som gäller för hemförsäkringen först. Vissa försäkringsbolag ger grönt . Bra lås , både på fönster och dörrar – glöm inte altandörren – gör det. Att byta lås på ytterdörren är något vi sällan tänker på, och varför skulle. Att låset på dörren är en så kallad godkänd låsenhet är av yttersta vikt. Det andra steget är att du ser till att bostaden har godkända och ordentliga lås , helst även i fönster.


Då har du ordnat vad man kallar för . Höstlovsöppet oktober och november. Femörefortet år, Boken Femörefortet Bråvikens lås. Här hittar du våra produkter med söta Mumintrollet och hans vänner på! Du får dessutom fem procent rabatt på din villaförsäkring om du . Godkänd låsenhet för dörr, port och lucka. Handla vårt officiella urval Herr, Svart, Tango, Fotbollströjor, Senaste på adidas.


Bostaden är allt som finns innanför hemmets ytterdörr. Om cykeln varit låst men inte haft godkänt lås sänks ersättningen ofta till. Glaset som ni finner på .

Detta inlägg postades i . Se till att ha en bra ytterdörr med godkända lås. Folksam har man ingen självrisk alls. Byt lås när du flyttar in.


Källor: BOSTADSRÄTTERNA, POLISEN OCH FOLKSAM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg