onsdag 21 juni 2017

Glasdörrar dusch

Skärmvägg svedbergs 180. Duschdörr Bathlife Mångsidig. Välj mellan många utföranden och glastyper som till exempel frostat och rökfärgat glas. Efter ett tags användning kommer kalk och smuts samlas i din dusch och på duschväggarna.


Detta kan se tråkigt ut, men med regelbunden rengöring och några . Tänk därför efter en gång extra när du väljer dusch.

Begrunda allt från dina behov till dina . På K-rauta hittar du praktiska duschväggar för hemleverans. Välj en rak eller rund duschvägg med klart eller frostat glas från svenska märken såsom Hafa. Söker du efter badrumsglas, duschväggar eller glasväggar till badrum? Vi har läckra glasdörrar för dusch , bastu och andra utrymmen. Snedkapad och skräddarsydd dusch.


Stilrena lösningar med öppen ingång eller med en glasdörr. Här hittar du bland annat vår. Utforska vårt segment dusch med allt från duschväggar och -kabiner till handdukstorkar och andra produkter kring din dusch.

Skapa en unik dusch anpassad till ditt badrum eller välj en ur vårt sortiment. Vi erbjuder flera olika betalsätt när du handlar hos oss. Du har även full returrätt på de varor du inte är nöjd med och dagars öppet köp.


Några tips för hur du rengör din dusch. Här kan du läsa mer inför din storstädning. Området i huset där vi sköter vår dagliga hygien och som av den . Blir galen på vår nya dusch med glasdörrar. Det går inte rengöra den ju!


Har provat ajax som alltid funkat så bra till annat men nu funkar det . Med sin rena design ger våra glasdörrar ditt hem en ljus och tilltalande känsla. Att ha ett rent, snyggt och prydligt hem är viktigt för många – inte minst om jag går till mig själv. Men samtidigt är det också lätt att låta saker och . Hämtas på plats av köpare.


Runda glasdörrar till dusch. Vi har köpt våra dusch dörrar på K-rauta med märket IDO. Det är glasdörrar som man monterade väldigt enkelt och smärtfritt.


Glasvägg en riktigt snygg lösning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg