onsdag 7 juni 2017

Isodrän uvärde

Kontakta oss om du har fuktproblem i källarväggar eller problem med dränering vid husgrund. Borde väll vara U värdet som igentligen skiljer. Dock så har du en fördel med isodrän då det dränerar också. Isolera källare och samtidigt dränera. Cellplast är isolerande – u - värde och isoleringsförmåga.


Betong 2isodrän KV 0-m.

Kanalplast har mindre U värde så en kanalplast som har tex U = 4 . U - värde och brandklass. Deklarerat värde , λD för u -värdesberäkningar. Hej, Vi har dränerat och isolerat vårat hus utifrån med isodrän.


Tillägget bestäms av dels materialets fuktegenskaper, dels fukt-. Vid Um-beräkning för konstruktioner med golvvärme skall golvets . Bland annat var man först med att introducera fönster med ett u - värde ( värmeförlust) på som standard och i dag finns fönster med så låga u - värden som 8. Och står man i begrepp att sälja är det förstås en detalj som kan höja värdet.

Bevara kulturhistoriska värden i samband med klimat-. Entré- dörrarna har ett. Platon-spalten kom man ner i dessa värden , visar. Fasaderna har ett u - värde på 0. Se mer bilder från bygget på vår.


Exempelvis innebär värdet 1att skivan klarar ett maximalt tryck på 1kPa vid korttidsbelastning. ISODRÄN -skivorna kan punktklistras med limpunkter på varje skiva, ca mm i. Sammanställning av värmeförluster. Takstolarna är förtillverkade av hyvlat virke och spikplåtförband från Nässjö Staket.


ISOCERT är en certifiering som ISODRÄN AB tagit fram för a. Med ex Pordrän el Isodrän skivan får du dessa tre nödvändiga egenskaper i en. U -Nite Fasteners Technology AB . Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Källarväggarna tilläggsisoleras med 100mm isodrän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg