fredag 30 juni 2017

Oljad ek skötselråd

Genom att underhålla en oljad yta och stryka på ett lager möbelolja eller dylikt då och då förstärks ådringen samtidigt som träet skyddas. Rengör med väl urvriden fuktad mjuk trasa, innehållande enbart vatten eller mild. Rökfärgad oljad massiv ek med underrede i. Skåpstommarna är i allmänhet uppbyggda av melaminbelagd spånskiva.


Melaminskiktet är hårt och mycket . Skall köpa ett nytt köksbord och har hittat ett på cervera i oljad ek.

Funkar det att ha detta i köket där det blir mycket slabb? Lackerade och betsade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra.


Möbler i oljad ekFör att minimera risken för sprickbildning är det viktigt med kontinuerligt underhåll. Samtliga möbler i oljad ek ska behandlas med olja a. Och rätt skötsel kan förlänga livstiden på golven. På lackade golv finns ett annat skydd och de är lättare att sköta. Oljade golv kräver mer .

Tibergs Möbler - Skötselråd. En möbel är en investering som ska kunna användas under många decennier. Därför måste den underhållas och skötas väl. Det underlättar såväl daglig skötsel som eventuella reparationer och framtida destruktion. Att regelbundet sköta och underhålla våra möbler blir en slags . Det är i massiv oljad ek , ett maffigt bord med.


Vi kan rekommendera produkter från Osmo eller Leather Master för . En oljad Wilmaskiva ska oljas om en gång per år. Daglig skötsel Se upp för vatten Använd entrémattor Förse möbelben med filttassar Undvik att gå med högklackade skor på golvet Lägg inte golvet i . Läs våra skötselråd för mer information. Förpackningen innehåller produkter för regelbunden skötsel och vård av textilier. Underhåll av lasera oljad och impregnerad furu. Golvbranschen, GBR har skötselråd som branschens leverantörer använder.


Dessa innehåller tips på hur man bör städa olika golvmaterial . Skötselråd för trappor som behandlats med vattenburen UV-härdande lack eller färg. FÅTÖLJ - I fårskinn och oljad ek. Till att börja med bör man alltid följa tillverkarens skötselråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg