torsdag 29 juni 2017

Gammalt fönster på väggen

Läs även: De byggde orangeri av gammalt tegel och gamla fönster. Måla på fönstret och skapa ett konstverk att hänga på väggen. Det är inte långt kvar till hösten nu och med det kyliga vädret som kommer med årstiden så är det lätt hänt att det spenderas mycket tid hemma. Att bygga av gamla fönster är riktigt populärt just nu.


Ta enkelt några gamla fönster och sätt dem mot den vägg ni vill odla på.

Istället för att köpa ramar kan du enkelt spika upp cliphängare på väggen. Du kan lämna in gamla fönster hos glasmästare för att sätta in spegelglas. Ställ soffgruppen mitt i rummet och inte mot en vägg 8. Ha en bänk med böcker och.


Låt en klätterväxt agera gardin i ett soligt fönster. Fyll ett gammalt skåp med det finaste udda porslinet och ha som vitrin i köket. Jag har två gamla, ca 1. Tanken var först att kunna fästa skåpet i väggen , men jag inser att .

Ytligt svartmögel innanför masoniten! Sätta igen ett gammalt ventilationshål. Foto handla om Grå vägg av ett hus med ett gammalt fönster som är bevuxet med gröna växter. Gammalt Fönster Med Väggen I Hoi An, Vietnam.


Ladda ner den här gratisbilden om Fönster Gamla från Pixabays stora bibliotek av fria bilder och videos. Ett gammalt fönster har för det mesta bara ett ytligt förfall som går att. Allt om Trädgård är Nordens största trädgårdsmagasin. Låt dig inspireras, läs om växter och få svar direkt på odlingsfrågor i Sveriges skönaste . När det är för soligt kan man skugga med ett gammalt lakan eller en bit . Lycka är att hitta ett gammal fönster. Nytt väggskåp av gammalt fönster.


Borra hål genom C och E. Sätt fast skåpet på väggen och lägg . Gamla fönster är bra byggmaterial för den som längtar efter ett. Så här ser det ut på insidan med ett nytt gammalt fönster. På insidan klädde jag sedan väggen med lumppapp innan jag tapetserade med de rester som fanns .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg