torsdag 22 juni 2017

Trapphustavlor

Våningsregister behövs i varje trapphus. Vi tillhandahåller både traditionella och digitala. Vissa trapphus behöver också anslagstavlor eller skåp. Välkommen att kontakta oss!


UCUS Digitala Trapphustavlor hjälper er att förstärka kommunikationen i trapphuset eller entrén.

Skyltpoolen erbjuder flera skyltsystem för praktiska och informativa trapphustavlor och register i fastigheter. Kontakta oss redan idag! Det ställer höga krav på bra kommunikation.


Därför är digitala trapphustavlor från PLAYipp en del av Brf Citys kommunikationsmix. Ladda ner kundcase som . Med NetCap Boadmin får du en central hantering av dina trapphustavlor. Allt samlat på en plats. Våra enheter är allt-i-ett datorer, det innebär att .

Passersystem, trapphustavlor och postboxar. Så fungerar passagesystemet. Lägg tagen på porttelefonen så öppnas dörren. Med hjälp av SignCasts digitala trapphustavlor får ni snabbt ut aktuell information till era hyresgäster. Läs mer om hur våra informationslösningar kan användas.


Med annonser på dina skärmar kan du hålla kostnaderna för installationen nere. Med digitala trapphustavlor har hyresvärdar och bostadsrättsföreningar en unik och kostnadseffektiv kanal för att kommunicera med de boende. Våra absolut mest sålda våningsregister är.


DinBox är en svensk tillverkare och leverantör av smarta fastighetsboxar, passersystem, porttelefoni och digitala trapphustavlor. Vi vet att det smarta bosta. Via digitala trapphustavlor informerar Brf City sina medlemmar om allt från ordningsregler till pågående reparationer och kommande möten. Lösningen blev RCO:s passersystem Mmed porttelefoner samt digitala trapphustavlor för bokning av tvättstuga samt information.


En stor uppgradering av . Under hösten kommer vi att byta alla trapphustavlor. Syftet är att få prydligare och snyggare trapphus och tydligare information till er hyresgäster. Du gör utskriften på din vanliga skrivare och A4-arken kläms .

Registering av nyckelbrickor. Nyckelbrickor till resurser .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg