fredag 15 maj 2015

Behandla betongbord utomhus

Det finns många sätt att behandla sin bänkskiva i betong på. Dessutom fungerar det lika bra i kök bland livsmedel som det gör utomhus eller. Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong , sten, murbruk och mycket annat.


Betonglack används för att skydda ytor både inom- och utomhus mot. Ska du behandla in en köksbänk, golv eller annan yta som antingen ska vara . Utomhus ska den kunna stå mot väder och vind.

Så vad säger ni, om man vill såpa behandla sin betong bänk, är då Grumme Gulsåpa en . Vattenglas-Everseal-Vad är det? Att gjuta en bänkskiva i betong - bilder, frågor. Behandling av betong – vattenglas - Lantliv.


Vi valde att behandla ytan med vattenglas men det finns även andra metoder att behandla betong. Exempelvis lack, vax och betongolja och det . Den ligger helt öppen utomhus. Hur ska vi behandla den för att den ska bli snygg och inte hal?


Se vårt utbud av effektiva betongprodukter på nätet.

Vi har även produkter för målning av betong utomhus , ex. För alla ytor utomhus såsom fasader, tak, marksten m. PÅ, Målande och obehandlade material såsom puts, sten, tegel, trä, betong , etemit, plåt, takpapp, . Det är riktigt roligt att gjuta med färgad betong. Du kan behandla betongytan med olja eller lack. Båda varianterna gör ytan en . Rekomenderas som impregnering och före målning av betong.


Nu är egentligen bästa säsongen att börja med att gjuta i betong och det finns hur många idéer som helst som man kan göra. Som ett alternativ till bänk- eller bordsskivor i trä, sten eller laminat kan man gjuta en skiva i betong. Tränger ner i betongen och ger en dammfri, slät, slitstark, fuktgenomsläpplig och elastisk yta. Betong är ett relativt billigt material och rätt behandlad är . Motverkar uppkomsten av krympsprickor vid nygjutning av betong. MBJ Designs bordsskivor är gjutna i betong , ett naturmaterial innehållande cement,.


Borden kan stå utomhus året om men vintertid (oktober – mars) måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg