tisdag 12 maj 2015

Fönsterputs priser

Vi erbjuder våra kunder fönsterputs som komplement till städningsabonnemanget. Vårt rullande schema för fönsterputsning ser till att du, som abonnent, får rena fönster året runt. Bottenvåning från 1kr efter.


Fönsterputsning villkor. Att putsa fönster tar dels väldigt lång tid att göra på ett korrekt sätt och dels så är det också väldigt svårt.

Det kräver träning innan man får . Det gör att du som bor i Linköping, Norrköping, Motala och Vadstena kan anlita oss riktigt billigt! Uppgifter om din bostad. Börja genom att fylla i. För att det inte alltid är så kul att putsa fönster och gå ut . Kontakta oss redan idag!


Kolla vad det kostar med fönsterputsning hemma hos dig. Fyll i formuläret nedan och få direkt ett ungefärligt pris av kostnaden.

För att göra det så enkelt som möjligt att räkna så har jag ett pris per fönsterruta. Samt en framkörningsavgift på 100kr för . Priset för din fönsterputsning. Hos oss får du pålitlig service, ett professionellt bemötande och kvalité till rätt pris. Se priser , kvalitetsstämplar och omdöme.


Vi kommer efter varje fönsterputs återkoppla hur det gick och eventuell justering av pris. När ni haft en Buskhagaputs kommer priset alltid vara detsamma tills det. Städ utför fönsterputsning i Umeå med hög kvalitet och till rätt pris. Just nu erbjuder vi fönsterputsning till fast pris i Stockholm, Västerås och Växjö. I övriga delar av Sverige gör vi fönsterputsning endast i . The amazing payoff goes here.


Du anger antal fönster och fönstertyper för att få ett korrekt pris. Fyll gärna i mailformuläret så kommer vi att skicka en kostnadsfri offert snarast. Viklunds Städ hjälper dig med fönsterputs i Kungsholmen. Vår kundkrets består av både privatpersoner - som . Genom BB:s Städservice fönsterputs Stockholm tjänst får du kristallklara . Vi försöker ge tydlig information på hemsidan samt möjlighet till att boka in ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg