tisdag 12 maj 2015

Retro skyltar

Snygg plåtskylt med härligt retromotiv. Rundade hörnFörborrade hål för upphängningPräglad yta. Vintage plåtskyltar - Posters på AllPosters.


Inramningar till ett bra pris, snabb leverans och nöjd . Nu testar vi framöver med att öka upp sortimentet med skyltar från Kina. Man måste då vara medveten om att detta är ett lågprissigment och inte håller samma.

Stort sortiment av snygga plåtskyltar och emaljerade skyltar för inredning av hem och trädgård - köp skyltar till bra pris online hos. Retro butik Delux där du hittar coola nostalgi och retro prylar med den rätta känslan: skyltar , underlägg och mycket mer kan du köpa här. Hitta den inredningsskylt du. Plåtskylt Man Cave 20x15cm varning skylt.


Köp och sälj Skyltar på auktion och till fast pris på Tradera. CHRISTINE STEPHEN KING NUMMER SKYLT RETRO NOSTALGI RAGGARE PLÅTSKYLT. Bra priser och snabba leveranser på plåtskyltar.


Välkommen till Flagstore!

Upplev nostalgi med dessa skyltar med motiv inspirerade av coca cola och amerikanska diner. Skylten är tillverkad i plåt och trycket är snyggt och håller. Retro skylt i gjutjärn - Golden Shell Motor Oil. Visa din information på alla designer. Anpassa förhandsvisning . Gammaldags Vaxduk med lite flossad baksida, halvblank yta, mjuk och smidig.


Mönstret är retro mönster vaxduk med gamla skyltar. Bläddra bland utbudet av retro roliga skyltar på Houzz. Välj bland tals roliga skyltar i en mängd olika design och stilar.


Butiken för dig som gillar nostalgi och retro ! Vi har Popcornmaskiner, Jukebox, Hot Dog maskiner, läskautomater. I vår lilla butik har vi present och hem inrednings saker. Retro plåtburkar och skyltar , keramik från Bloomingwille och annat smått och gott. Teakspegel med lampett, x cm.


Toalett- skylt med en liten pojke i plast. Den känns riktigt retro 60-tal för mig. Finns i lager för omgående leverans. Nu har nya skyltar satts upp i Bandhagens centrum.

I veckan sattes de nya retro -skyltarna upp i Bandhagens centrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg