onsdag 27 maj 2015

Välkommen skylt i trä

Vacker välkommenskylt i trä , snyggt att hänga upp vid grinden eller dörren - Måste ses! Söker du en välkommen skylt att hänga på dörren och gillar shabby chic stilen så kan denna trä skylten passa bra. Skylten är i trä material och är format som ett . Ljushållare vägg i trä Kärleken.


Tavla trä Kärleksregler.

Passa på att fynda redan idag! Tomma skyltar och tags för egen text både i trä och zink. Välkommen - skylt i oljad finsk björk. Vit oval VÄLKOMMEN skylt med hjärtan. Form, storlek samt text skiljer sig åt på varje ex.


Den här fina, vita och hjärtformade skylten i trä får både du själv och dina gäster att känna sig välkomna. När det kommer till välkommenskyltar så måste vi anse den här lite annorlunda.

Träskylt, Good moms have sticky floors. En välkommenskylt med hjärta och text. Text: Vad roligt att ni kommer välkomna. Material: Snabbväxande trä från Bali. Shabby Chic är handgjorda produkter och.


Vår ängel, skylt i trä. Välj från praktiska skyltar till tavlor med inspirerande text - Ge bort ett fint budskap till någon. Skylt Start the day with a SMILE. Titta gärna in på mina övriga auktioner. Automatiskt vinnarmejl ifrån Tradera Lämnar från och med nu negativt omdöme för de som inte står för sina bud.


Fin att ha i entre på vägg eller stående. Nyckelhål för upphängning på baksida. Stort sortiment av snygga plåtskyltar och emaljerade skyltar för inredning av. Vi har ett stort utbud med fina skyltar i plåt, emalj, zink och trä - välkommen att . En naturlig skylt i trä kan vara mycket dekorativt.


Svensk originaldesign av Camilla Ståhl.

Börja designa din skylt. En fin inredningsdetalj i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg