torsdag 28 maj 2015

Luftrenare dustcontrol

Dustcontrols luftrenare är konstruerade för att avskilja fint och farlig stoft ner till mikrometer. Genom att cirkulera luften genom ett högeffektivt H13-filter renas luften i rummet. Det farliga luftburna dammet, som är skadligt för hälsan, tas bort.


För lite större utrymmen, upp till 20m2. Steglös hastighetsreglering för att kunna spara energi, exempelvis under nattdrift. Luftrenare Aircube 5Dustcontroll.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det . Avskiljningsgrad: 99.


Moms tillkommer på angivet. Köp produkter från Dustcontrol via vår webbshop eller butik i Stockholm. Hastighet: Två hastigheter. Cramo erbjuder ett stort utbud av luftrenare , i olika storlekar, så din arbetsmiljö kan.


Filter ska bytas i slutet utrymme. Utbytta filter ska läggas i en plastsäck . Första steget är ett kombifilter och. Den, enfasdrivnaluftrenaren , har en kompakt och robustkonstruktion med ett flöde på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg