torsdag 21 maj 2015

Reparera mattor göteborg

Reparation Mattor - företag, adresser, telefonnummer. Kortsidorna är lätta att hålla efter. Här har vi rensat upp kanten och gjort en stoppsöm.


När fransen är slut börjar mattan repa upp sig. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

På en matta kan man reparera t ex fransar som lossnar eller rivs av, skador på . Köp dina fina orientmattor hos oss i Arhans mattaffär i Göteborg. Vi öppnar dörren för daglig mystik med vackra mattor i moderna hem. God kvalité blir ovärderligt . Mattrengöring och mattvätt av avpassade mattor. Om handknutna och handtuftade mattor sköts på rätt sätt kommer de att hålla. En matta är ofta en stor investering.


REPARATION AV ORIENTMATTOR.

Vi har bland annat: Stort lager och utställning med golv och mattor. Personlig service i butiken. Vi har varit verksamma i över tio år och är Göteborgs största kemtvättkedja.


Mattor kan vara svårt att tvätta själv, då de ofta är för stora för hushållstvättmaskiner . Gratis hämtning och lämning ingår alltid vid tvätt av mattor. Om du fått ett mindre hål i din matta kan du ofta laga detta själv. Gör du detta så snart som möjligt minskar du risken att hålet rivs upp, så att du slipper köpa ny . Mattkompaniet säljer orientaliska och moderna mattor och kuddar från Tabriz, Esfahan, Nainm Kashan, Ghom och andra delar av världen. Sveriges största mattkedja!


Brett sortiment av mattor i alla kategorier och skräddarsyr efter önskemål. Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med våra . Ingrid brukade jämföra sitt liv med de mattor Ulla vävde på sin stora vävstol i. Där satt hennes svärmor, uppvuxen i en arbetarstadsdel i Göteborg , mitt i ett . Vi erbjuder service för bilen på våra auktoriserade märkesverkstäder. Leverans och installationsavtal .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg