måndag 25 maj 2015

Transportlåda plywood

Hos Rajapack hittar du allt inom transportlådor och pallkragar i plywood. Lådorna är stora och stadiga och skyddar dina produkter! Plywoodlådan är en lätt och stabil förpackning. De finns att få antingen som engångslåda eller som returlåda.


Tillverkas mot beställning.

Robust trälåda med metallkarmar, två handtag, kraftiga beslag och mm tjock plywood. Välkommen till oss på Jula! JPG Plywood finns i tjocklekarna från - mm. Grunden för varje låda är en ram tillverkad av plywood. Sen förstärks hörnen, locket och baksidan med extra plywood och lådan kläs med neopolenplast.


Kombinationen av plywood och stålkanter ger en överlägsen lösning för krävande transport, långtidslagring och överstapling. HUSQVARNA TRANSPORTLÅDA PLYWOOD FÖR K7KAPMASKIN.

Praktiskt tillbehör för din kapmaskin. Byggbeskrivning av transportlåda för Vixens R200SS Newtontub. Alla delar (ej plywood och gångjärn) till lådan finns att köpa hos postoderföretaget Clas . Mångsidiga förpackningar för hårt bruk. Lådor och väskor i plywood tål hårt slitage och lämpar sig utmärkt för transport och förvaring av varor. Engångslådorna i plywood är baserade på tekniken för vår återanvändbara modell och skräddarsydda för att uppfylla dina behov.


Plywood är starkt, billigt och formstabilt och finns i . Transportlåda för enramslådor. Botten och tak av perforerad plåt. Vad man ska tänka på, om man av någon anledning vill bygga en låda av tunn plywood. Förpackningar, tillbehör - Trä, plywood.


I vårt sortiment av plywood finns bland annat skivor som är anpassade till olika konstruktioner eller enklare formgjutning. Du har inga produkter i varukorgen. Kapell till transportlåda.


Till alla våra plywood lådor. Extra förstärkta i hörnen och kapellet går ner ca 10 .

Notställslåda i Plywood med kanter och handtag i metall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg