torsdag 7 maj 2015

Skärbord papper

Maskiner och tillbehör för att skära papper och kartong. Här hittar du allt för ditt nästa DIY-projekt och mängder av pyssel för barn och vuxna. Alltid bra priser, fri frakt över kr, . Professionellt skärbord för papper - A- General Size: 250x3mm.


Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial. Perfekt för skärning av papper , foton, gratulationskort m.

På Fyndiq handlar du alltid tryggt och enkelt. Passa på att fynda redan idag! Det medföljer en guide för vinkel och pappersstorlek. Skärmaskin för papper och laminerade bilder. Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets års jubileum.


Skärbordet är markerat med skalor i mm och cm . Kongsberg XP introducerar en helt ny standard för digitala skärbord. Den är så väldesignad att den klarar av att hantera även de mest utmanande materialen. Esko skriver i ett pressmeddelande att det nya skärbordet är utvecklat.

Förutom traditionella material som papper , wellpapp, kartong, etc. Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Lämplig för praktisk väggmontering.


Med en vass roterande skärtrissa omgiven av en plastkåpa. Fräsa eller konturskära i ett material. Nu finns dessa funktioner i Summa.


Efter fälttester kan JTI visa att skörd med en tröska utrustad med ett flexibelt skärbord , istället för ett vanligt skärbord med en styv kniv, kan öka . Planskärare dvs ett rullmatat skärbord där man kan figurskära både . Zund-fräsen kan arbeta i de flesta material, plast, plåt, papper etc. Färger, papper och tryckplåtar kan kombineras och tryckas på en mängd olika sätt. Teknik: Offsettryck, digitaltryck, planskrivare, skärbord. Fin digitaltryckt och limbunten utställningskatalog i obestruket samt transparent papper. Idealisk för skärning av papper , foto och film m. Roterande skärtrissa omgiven av ett plasthus.


Nu tar vi ett nytt steg när det gäller vår efterbearbetning. Med det nya bordet kan vi bl. I sortimentet finns både variobor vikbor majsbord . Formatmarkering på skärbordet för exakt skärformat.


För alla sorters papper.

Med skärtrissor: för rak skärning, vågformig skärning eller. Genomför en provskärning med blad papper (som ligger på varandra) när knivarna har ställts in. Varför ska möbler göras i papper ? Vi använder Zünd största helautomatiska skärbord för möbler och lampor.


Vi kan tillverka påsar i plast eller papper med tryck samt försegla och fylla dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg