fredag 15 maj 2015

Brandskyddsfärg inomhus

Hur mycket brandskyddsfärg som en konstruktion. Vi är Nordens ledande tillverkare inom området. De vanligaste brandskyddsfärgerna sväller upp vid brand och isolerar. Fontefire ST är en vattenburen brandskyddsfärg som är avsedd i första hand.


Används som brandskyddande målning av stålkonstruktioner inomhus i Z2.

Flera olika rostskyddsprimers är godkända. Protega som är en av Nordens ledande tillverkare av brandskyddsfärg , brandtätning och brandfogning. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter. KEIM Färgsystem inomhus.


Ett vanligt förekommande krav är att trä- och stålkonstruktioner ska ha ett ytskikt av expanderande brandskyddsfärg , eller att genomföringar och öppningar ska . Universal KSär avsedd för skyddsmålning inomhus av enskilda kablar eller kabelstråk i syfte att förhindra antändning och . Permanent vattenfast brandimpregnering som tillåter träet att åldras naturligt, och kan med fördel användas som träfasad och inomhus.

Klara brandskyddsfärger. Hej, Håller på och renoverar en vindslägenhet där jag så småningom ska öppna upp på råvinden för att få högt i tak och få fram de snygga. Inomhus eller i kombination med skyddslack utomhus under tak i system för . Inomhus i system för brandisolering av bärande konstruktioner av stål, trä och betong.


Förteckning Användningsområde. Kortvarig användning inomhus. Nullifire SC8är en vattenburen svällande brandskyddsfärg för bärande stålkonstruktioner inomhus. Brandmotstån se tabell A-E.


Novatherm 2FR är vit täckande brandskyddsfärg för bärande träkonstruktion och. Den är helt diffusionsöppen och tillåter underliggande material att andas, därmed förhindrar man att det . HENSOTHERM KS Är en lÅsningsmedelsburen brandskyddsfÄrg fÅr inomhusbruk. FÄrgen reagerar med hetta, svÄller dÅ . Sika Pyroplast HW-1är en vattenbaseras brandskyddsfärg för användning inomhus som vid brand bildar ett skyddande skikt på . ANVÄNDNING, Används för att förbättra brandhärdigheten för stålkonstruktioner i torra utrymmen inomhus.


SPECIALEGENSKAPER, Finlands . Vattenbaserad brandskyddsfärg.

Vilken Unitherm brandskyddsfärg har jag till stål? Om stålet är inomhus heter produkten Unitherm Safir och är stålet utomhus Unitherm. Royal, täckande brandskyddsfärg för brandisolering av trä och träfibermaterial inomhus. Brilliant, lösningsmedelsbaserad brandskyddsfärg för stål utomhus.


Här hittar du resterande produkter för inomhusmålning som kan vara användbara för dig som yrkesmålare och proffs. Väggfärg Plus är en matt vattenburen väggfärg av god kvalitet för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg