måndag 25 maj 2015

Svart golv vita väggar

De skapar en fin kontrast till vita väggar , som vi har många av i våra skandinaviska . Ett vitt golv , vita väggar och ett vitt tak upplevs som overkligt. Vitt och svart finns inte med vilket beror på att vitt reflekterar allt ljus och svart absorberar allt ljus . Mörka, svarta golv har varit populärt länge och är en trend som håller i sig. Det mörka golvet mot våra vita väggar och inredning ger en exklusiv, och elegant .

Färgen på väggen gör stor skillnad för hur ett rum upplevs och det finns några saker du bör tänka på innan du målar. Vitt är klassiskt, tidlöst och ett säkert kort om du har svårt att bestämma dig för en färg. Men golvet är inte helt svart utan snarare mörkbrunt.


Jag tycker att det är fint med riktigt vita väggar till ett mörkt golv , där kontrasterna gör att . Vita innertak är väl etablerat, så väl att det är svårt att tänka sig. Vita väggar är i princip alltid försthandsvalet när vi vill skapa ljus och rymd. Kolla denna bilden av ett golv i Ask - Kährs Skagen, så förstår ni kanske.

Jag föredrar riktigt mörkt golv och ljusa väggar och mycket fönster. Har ni matta eller blanka golv ? Vad har ni för färg på väggarna,? Vi har vita väggar men kommer ha färger i övrigt, så som gardiner, överkast . Du som har VITT hemma, varför har du det? Möbler till grå väggar ? Kan man inte ha vita golv och väggar och tak?


MÖRKT PARKETTGOLV studiokarin. Men ett riktigt ljust golv har andra nackdelar, att smuts syns till exempel. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för mörkt golv. Inredningsalbum om mörkt golv. Köksinredningen blir vit, vita väggar och vita tak.


Istället lade vi in ett tarkett golv i svart borstad ek, målade väggarna i färgen råvit, . Du har säkert hört att färger som svart , grått och brunt gör rummet mindre – men det är en myt. Tvärtom ger mörka väggar intryck av att dra sig .

Det är för det mesta vita väggar med grått golv (som på denna bilden). På grund av detta är svart eller vit fog ett no-no för många plattsättare. Om man har ett rum som man vill ska inge en kännsla av att vara större, är ljusa väggar en beprövad metod. Golv till Vita luckor och resten valnöt? Nyproduktion – så färgsätter du!


Svart golv i badrum eller inte? Ekparkett som golvmaterial är vanligt i nyproduktion och kombinationen ekparkett och vita väggar är klassiskt och funkar med nästan allt. Länge, länge har vi varit besatta av vitt.


Allt ska vara vitt – väggarna, möblerna, golven, ja allt. Glöm det vita och tråkiga och in med alla tänkbara . Vitt är den där tidlösa färgen som vi alltid återkommer till. Just Beachy: So the hardware is changed and the doors are black, I love them , just not all the painting. Three coats of black satin.


Not sure what black it is , for . Många är av den uppfattningen att mörka kulörer på väggar , tak och golv visst är. Hon tillägger att man i ett rum med enbart vita väggar ibland kan tycka att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg