torsdag 21 maj 2015

Bodensia frukost

Hotellfrukost utan att bo på hotell? Starta dagen på bästa sätt! Hos oss behöver ni inte övernatta för att få ta del av en fantastisk frukostbuffé.


Inget tillfälle är för litet eller för stort för en god bit mat! Quality Hotel Bodensia är ett modernt konferenshotell i hjärtat av Boden, med.

Läs mer och boka rum här! Väldigt fin frukost , liite för mjuk säng för mig bara, och de har inte satt igång värmen på rummet, . Gästerna betygsätter konsekvent . Hittar du hotellet till ett lägre. Gratis komplett frukost och gratis wi-fi.


Frukost ingår i alla rumspriser. I sommar blir det spansk prägel på mat och dryck på Casa Bodensia.

Bokning sker i samarbete med BokaBord. Detta hotell har restaurang och kafé. Välkommen att boka bord!


Sällskap på fler än personer, vänligen kontakta oss via mail: . Betyg: ok rum, fint spa, bra läge, ok frukost. De översta våningarna består av en relaxavdelning med . Beläget mitt i Bodens centrum, endast km från golfbanan i Sävast. Priserna för övernattning avser en (1) person i ett rum inklusive frukost.


På hotellområdet finns även . En frukost serveras i kaféet. Den inomhus belägna restaurangen erbjuder smakliga maträtter. Baren Cosy Lobby erbjuder gratis Wi-Fi och terrass och serverar . Deltagare bekostar egen logi och frukost. Lördag morgon intog jag en välsmakande frukost på hotell Bodensia i Boden.


En hel hop militärer sutto vid borden.

Boden må vara en före detta garnisonsstad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg