tisdag 12 maj 2015

Jordfräs honda

De klassledande och avancerade fyrtaktsmotorerna i våra jordfräsar är nära släkt med våra motorcyklar och bilar. Våra motroterande jordfräsar är starka och driftsäkra och finns med olika motorstorlekar som passar för just ditt behov. De är mycket lättkörda och de . Hjälp mig att välja leder dig genom vårt utbud så att du kan hitta den rätta för dig.


Skären på våra jordfräsar roterar i motsatt riktning till varandra. På det sättet bryts jorden upp mer effektivt än med vanliga fräsar och ger utomordentligt bra .

Honda har ett brett modellprogram av jordfräsar. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. På Hondas multifunktionsverktyg (Versatool) med delbart rör kan sju olika tillbehör fästas vilket gör att den. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En robust jordfräs med 5mm motroterande skär för effektiv jordbearbetning.


Ergonomiska handtag som gör att jordfräsen kan köras utan ansträngning. En bärbar jordfräs med 545mm skär och svängbara handtag. Den drivs av en robust GXV57-fyrtaktsmotor på 5cc.

Köp Honda jordfräs av Entreprenadbutiken. Vi har ett brett sortiment av Honda jordfräsar i alla prisklasser, alltid med snabb leverans! Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher.


En trädgårdsfräs med många fina funktioner arbetet och transporten av fräsen enkelt. Motor är kraftig och lätt att. En jordfräs är en jordbruksmaskin som används för att bereda jord för odling genom att hacka . Jordfräs för större odlingar. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton!


Tack för att du har köpt en jordfräs från Honda. Instruktionsboken täcker drift och underhåll av jordfräsen FF500. All information i denna publikation baseras på . Passande för öppen jord. En lätt och smidig jordfräs med hög rotorhastighet som slår sönder jorden, Hondas minsta proffsmaskin.


Moms tillkommer på angivet högsta bud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg