torsdag 21 maj 2015

Renovera grusväg

Grusvägsrenovering med Svevia. Bobcat T3med Rotormarkberedare fräser upp gammal hålig grusväg. Inga nya massor används. Vi har kikat på ett litet torp som är till försäljning just nu.


Torpet ligger en bit in i skogen i änden på en liten grusväg. Vi funderar lite på att .

Vad behövs för redskap till grusvägen? Dränera svacka i grusväg ? Står vattnet kvar så får du renovera vägen ofta. Hur laga hålor i grusväg? Flera decimeter djupa hål finns. Den som är väg ansvarig brukar varje år.


SÅ HÄR renoverar du grusvägen! Här har du två maskiner som gör om din grusväg fullständigt!

Hej, Vi har en privat väg som förutom oss nyttjas av ytterligare hushåll. Nu behöver vägen rustas upp vilket kommer kosta en del pengar och . Den bästa tidpunkten för underhåll av grusvägar är på våren när vinterväghållningen är avslutad och tjälen har gått ur jorden. Om du äger en grusväg , eller är aktiv i en vägsamfällighet får du gärna dela med dig av dina kunskaper i enkäten nedan:.


Skogsmaskiner och timmerbilar har satt sina spår på vägen efter vinterns avverkningar. Och våren är rätt tid för att reparera en grusväg. En grusväg i dåligt skick är ofta eller varje år utsatt för viktbegränsningar. Vi har en grusväg som har blivit eftersatt, vi skulle vilja ha en offert på hyvling och nytt grus och om det är något annat . Föreningen har tre kilometer grusväg att sköta och en bro. Dessa kan i dagsläget inte få statligt stöd alls för att renovera sina broar.


Långeruds Entreprenad ABs foto. Enligt Sven Meijers erfarenheter, får man renovera en grusväg ungefär vart femte år, om man inte damm- binder den. Men med en väl utförd dammbindning . Här är ett axplock av de tjänster vi utför: buskrojning Buskröjning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg