tisdag 19 maj 2015

Kork på vägg

Vaxat kork vägg skyddar dessutom ytan mot smuts i högtrafikerade områden, till exempel hallar och korridorer. Dekorativ vägg kork Installationen är relativt . Våra kork anslagstavla är av högsta kvalitet naturliga kork material, som kombinerar. Klä en vägg med kork och du får både anslagstavla och ljuddämpande funktion i ett.


Perfekt lösning i arbetsrummet där du vill ha inspiration . Korken kan med fördel användas under golv, på väggen , eller var ni önskar.

Men tror precis att jag bestämde mig för att förvandla väggen till en korkvägg. Bilden till vänster dök upp på pinterest och jag blev kär. Googlade lite och kork är. Det rider på vågen av det nyvaknade intresset för -talsdesign och syns i möbler, på väggar och i golv – och i . Gör en hel vägg till korg och nåla upp dina bästa inspirationsbilder. Kork är tillbaka med besked.


Denna vecka inleder vi med en liten hyllning till materialet kork , som. Eslövs korkfabrik som skapat hennes vägg. Efter ett evinnerligt ringande och en felleverans efter min kork som jag.

Här var det helt öppet ut till hallen innan och en lång hall, väggen har . Rulle av kork med självhäftande baksida för att skära ut bitar och designa egen anslagstavla! Fäst dem enkelt på väggen med den självhäftande baksidan. Finns i tjocklek mm och mm. Inte trodde jag att jag skulle få se en korkvägg så här snart. R du en person som gillar att förändra utseendet på dina väggar ? Då kanske en korkvägg kan vara något för dig.


Förutom att du kan byta . Klassisk anslagstavla i kork eller linne med naturanodiserad aluminiumram. Dolda beslag ⋅ Djup från vägg mm. Vår kork -kollektion är framtagen för användning på väggar samt för fasning av bardiskar etc. Med kork kan du skapa en livfull och varm miljö. Vägg , kork , säng, vaxkaka – hämta denna royaltyfria Stock Foto på bara någon sekund.


Och vill man inte klä hela väggen så finns det här roliga alternativet. I augusti kom Ilse Crawfords smarta möbelserie i kork , Sinnerlig, för Ikea. Transparent infärgning av golv, vägg - och takpaneler, möbler, barnleksaker . Den mönstrade anslagstavlan i kork är självhäftande, vilket innebär att den kan sättas på väggen utan lim eller fästtejp.


Den här anslagstavlan kan flyttas så . MYCKET FINT VINTAGE SKICK.

REDO ATT ANVÄNDAS MED RINGAR PÅ . Vi levererar kork till hela Skandinavien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg